Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Tools om het RAM-geheugen wijzigen op een Mac Mini
Nieuwe Apple Macintosh Mini -computers eigenlijk nodig hebt geen gereedschap voor een verandering van random access memory . U kunt het allemaal doen met je handen . Voor mensen met eerdere modellen , de verandering is niet zo eenvoudig . In feite , is het moeilijker te doen dan RAM veranderingen in bijna alle andere Macs sinds 2000 . Apple meestal niet wilt dat de Mac- gebruiker om rond te porren in de Mac , behalve om de RAM te upgraden . Het bedrijf keurt klanten maken deze upgrade en geeft instructies om dit te doen in de handleidingen . De taak kan moeilijker in oudere Mac Mini , maar kan worden bereikt met een aantal gereedschappen en gedetailleerde richtlijnen van de inwendige configuratie van dit model . Anti - statische polsband

Voordat u een project dat u meeneemt in een stuk van elektronische apparatuur, zoals een Mac Mini te beginnen , ontladen statische elektriciteit van uzelf en de computer .

Plaats
uw hand op een metalen net voordat u begint te werken . Ook, breng een metalen voorwerp zoals een schroevendraaier in contact met een metalen onderdeel van de Mac Mini . Terwijl je de taak van het veranderen van de RAM- chips op je Mac Mini te voeren , draag een antistatische polsband . Dit item , gedragen op je arm , helpt om statische elektriciteit uit te bouwen en schade aan de computer of het geven u een schok . De anti - statische polsband , online beschikbaar en bij lokale elektronica -winkels , moeten gedragen worden tijdens alle procedures met elke computer .
Doek en Tafel

Zoek een goede plek om werken op uw Mac mini , zoals een stevige werktafel . Plaats een zachte doek of een handdoek op de tafel om te voorkomen krassen op de Mac Mini en de tafel . Opgericht goede verlichting , zoals een zwanenhals bureaulamp . Al deze dingen zorgen ervoor dat uw RAM- veranderende procedure veiliger en gemakkelijker .
Plamuurmes

Het openen van de Mac Mini is een tool die je niet associëren met werken op computers , een 1,5 - inch plamuurmes , op te heffen van de zaak . Als het een gloednieuw plamuurmes , je ook een beetje van de 100 - schuurpapier nodig hebt om u te helpen slijpen van de randen van het mes . Wrijf de kortere rand van het plamuurmes op het schuurpapier om een schuine kant langs de rand te creëren . Dit maakt het veiliger om te gebruiken op je Mac Mini te maken . Haal de stekker van de Mac mini , plaats het op het doek op de tafel ondersteboven en zorg ervoor dat de steel van de Apple-logo naar u toe . Plaats het plamuurmes tussen de witte en zilveren delen van de zaak aan de linkerkant . Trek het plamuurmes naar u toe en de witte gedeelte zal verschijnen . Doe dit opnieuw aan de rechterkant . Pak het binnenste gedeelte van de zaak bij de havens en op te trekken . Verwijder de AirPort- kaart boord , als je er een hebt geïnstalleerd , door het verhogen van de antenne bestuur van de post dat het beveiligt . Het bestuur is gelegen in de rechterbovenhoek . Onder deze , los tape de power-knop ingedrukt te houden.
Schroevendraaier

Gebruik een No 0 kruiskopschroevendraaier nodig om de belangrijkste inwendige onderdelen van de Mac Mini van de zaak los . Verwijder de schroeven aan drie van de hoeken . Met je hand , til je je harde schijf en optische drive , samen gemonteerd als een eenheid , en haalt u de Bluetooth- board en AirPort-kaart . Gebruik je vingers om de plastic clips aan beide uiteinden van het RAM-chip , een lange , groene printplaat rechtop te openen . Trek de RAM-chip en vervang deze door een nieuwe .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Microsoft Vs . Apple Computers…
·Het automatisch laden Grendelt…
·Hoe maak je een Mac die niet z…
·Hoe maak je een foto van mijn …
·AirPort-kaart Specs 
·Hoe kan ik een software Passwo…
·Hoe kan ik Google Books In iBo…
·Hoe te verwijderen My Mac iBoo…
·Hoe te detecteren een vervalst…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe een HP Compaq Presario V2000 Problem…
·Hoe de CPU vervangen op een HP TX1000 
·Hoe maak je een PC Headset Install 
·Hoe te repareren Explorer.exe 
·Wat is een PCB Board ? 
·Hoe te beschermen een USB harde schijf 
·Hoe je Applications Transfer naar een iP…
·Mijn iMac Zal niet sluimerstand 
·Hoe de M2NC51 - AR Processor Upgrade 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com