Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CPU's >> Content
Hoe de CPU vervangen op een HP TX1000
Het upgraden van uw Central Processing Unit of CPU , zal uw TX1000 algehele snelheid en prestaties te verbeteren . De CPU zal informatie te krijgen uit het geheugen van de computer , dan decoderen en de informatie te verwerken , voordat de resultaten van de berekeningen met de computer . De processor is een van de interne componenten op de laptop , dus vervangen kan dan een uur . Wat je nodig hebt
Philips head schroevendraaier
platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de TX1000 uit en draai deze om zodat je kijkt naar de onderzijde , met de voorkant naar u toe . Druk uit op de twee accu hang-en de batterij uit de laptop te verwijderen . Kopen van 2

Verwijder de twee schroeven aan de linkerkant van het grote paneel dichtst bij u , en de twee schroeven aan de linkerkant van het paneel boven dat . Trek aan deze panelen en verwijder ze .
3

Trek aan het plastic lipje op de harde schijf , op de linkerkant van de laptop . Omhoog te trekken om de harde schijf te verwijderen .
4

Druk de beugels die de geheugenmodule , onder het tweede paneel die u hebt verwijderd . Trek de geheugenmodule naar links om deze te verwijderen .
5

Druk de hendel aan de rechterkant van de laptop en verwijder de optische drive .
6

Zoek de vier schroeven , in het midden van de laptop , die een foto van een toetsenbord naast hen hebben , en verwijder ze . Verwijder de vier schroeven aan de achterkant van de laptop twee links van de batterij holte en twee rechts . Verwijder de drie schroeven aan de kleine inkeping in het midden van de batterij holte . Tot slot , verwijder de vier schroeven aan de voorkant , twee aan de rechterkant , een aan de linker kant en een op de harde schijf holte .
7

Verwijder de plastic kap over de kleine inkeping in het midden van de batterij uitsparing . Trek de twee kabels er om hen los te koppelen.
8

Draai de computer om en open het helemaal .
9

Trek aan de achterzijde van het toetsenbord om het te verheffen . Til het plastic onderdeel op de aansluiting tussen de laptop kabel en de besturingskaart . Trek de kabel uit en verwijder het toetsenbord .
10

Draai het scherm met de klok mee , ongeveer 45 graden . Til de twee uiteinden van de schakelaar deksel , dat is de cover zich achter waar het toetsenbord was . Verwijder het afdekplaatje .
11

Draai het LCD terug naar zijn normale positie . Verwijder de plastic kap ligt boven het scharnier , net onder het scherm . Draai de twee schroeven onder het deksel en trek de LCD -kabel los van het moederbord .
12

Trek het scherm recht omhoog en verwijder deze uit de laptop .
13

Koppel de kabel aan de linkerkant van de laptop , onder waar het toetsenbord gebruikt worden . Ook haalt u de kabel die het touchpad wordt aangesloten op het moederbord . Verwijder de twee schroeven , een aan de linkerkant van de laptop en een in het midden .
14

Trek de bovenklep en verwijder deze uit de laptop , het openbaren van de moederbord .
< br > 15

Verwijder de drie schroeven aan de linkerhelft van de voorkant van de laptop . Verwijder het klepje en trek de schakelaar aan op de links om de stekker . Verwijder de schakelaar bestuur en de kracht knoppen van de zaak .
16

Koppel de kabel naast de audio- poorten aan de voorkant van de laptop . Als u een ExpressCard aangesloten , drukt u in het complot en vervolgens verwijderen uit de ExpressCard-sleuf .
17

Til het moederbord , houdt het in de buurt van de voedingsconnector . Wanneer het systeem is in een hoek van 45 graden , trek het weg vormen de basis . Draai het moederbord om en plaats het op de tafel .
18

Zoek de CPU . Het is de grootste chip op het bord , gelegen nabij het centrum van het moederbord . Steek een platte schroevendraaier in de borgschroef vlak naast de processor bevindt . Draai de schroevendraaier tegen de klok , een halve draai tot u een klik hoort .
19

Til de processor recht omhoog om deze te verwijderen .
20

Plaats de nieuwe processor in de processor socket , het uitlijnen van de gouden driehoek op je CPU met het reliëf driehoek op de processor socket .
21

Reverse de rest van deze richtingen aan uw TX1000 weer in elkaar .
< br >

Previous: Next:
  CPU's
·Hoe maak je een computer CPU W…
·Hoe je CPU ventilatorsnelheids…
·Hoe maak je een MSI Wind CPU U…
·Wat is een Pentium 4 CPU ? 
·Hoe de CPU Fan Speed ​​Set 
·Hoe maak je een Intel 925XCV U…
·Hoe de ventilatorsnelheid wijz…
·Hoe Vergelijk CPU Processors 
·Hoe kan ik op de CPU Thermal P…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de Xenon Tube vervangen op een 7600 …
·Hoe om te bepalen wat BIOS I Have 
·Mijn Nvidia 8600M is Oververhitting 
·Hoe te Enter een VAIO Vista BIOS 
·Hoe je het toetsenbord vervangen in een …
·Lexmark Z2300 instructies 
·Hoe een HP Scanjet G4050 Deksel Reinig 
·Hoe maak je een SATA Drivers Disk Zorg 
·Gids voor een Toshiba LCD Vervangen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com