Deze lego-arm haalt zoveel mogelijk geld uit verslavend tap-spelletje

Eerste échte model


Uli Kilian woont in Londen en is in het dagelijks leven maker van 3d-animaties. Hij bedacht het systeem omdat hij het spel wilde spelen, maar het te druk had met zijn werk en de zorg voor zijn zoontje. Ik had ook nog nooit zoiets in de echte wereld gemaakt, alleen in 3d-modellen, vertelt hij aan Wired.


Lego-arm


Hij bouwde een soort lego-arm met Lego Technic. Deze arm heeft aan het uiteinde een in aluminiumfolie gewikkelde vinger die op de aarde-aansluiting van het mechanisme is aangesloten. Daardoor denkt de iPad van Uli dat het om een echte vinger gaat. De lego-arm sloot hij aan op een Arduino-board en een Windows laptop. Die zorgen ervoor dat de iPad verschuift als er op de juiste dinosaurus op het scherm wordt getikt. Die tik-cyclus duurt exact vijf minuten. 


This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>