Google Chromecast: smart-tv, maar dan beter


We kijken ons suf aan series op Netflix, brengen uren door met het kijken van filmpjes op YouTube en zien regelmatig onze favoriete tv-programma’s terug op Uitzending Gemist en RTL XL. Het enige nadeel hiervan is dat je dit niet makkelijk op je tv kunt doen, maar dat je vastzit aan je laptop, pc of tablet. De meeste Smart tv’s op de markt beloven dit probleem op te lossen, maar zijn in de praktijk onhandig en niet voor alle toepassingen geschikt. Entree Google Chromecast: met dit device maak je je tv een stuk slimmer en dat voor nog geen vier tientjes. Maar is deze kleine investering wel de moeite waard?

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>