Specificaties Galaxy S5 Mini gelekt

Foto:  Getty/Bloomberg

Volgens Sammobile krijgt de S5 Mini een 4,5 inch-scherm. De originele Galaxy S5 beschikt over een 5,1 inch-scherm en de S4 Mini van vorig jaar had een scherm van 4,3 inch.

De resolutie zal uitkomen op 1280 x 720 pixels, wederom lager dan de S5 maar hoger dan de S4 Mini. Het toestel komt volgens eerder informatie in juni op de markt. De Galaxy S5 wordt vanaf 11 april verkocht.

De anonieme bron van Sammobile weet verder te melden dat er de S5 Mini een 8 megapixel-camera, 1,5 GB aan werkgeheugen, 16 GB aan opslag en een 2100 mAh-accu krijgt. Welke processor de nieuwe telefoon mee zal krijgen, is niet bekend. De bron weet alleen dat het om een Snapdragon-model gaat.

Naar verwachting wordt de S5 Mini net als zijn grote broer water- en stofdicht. Qua specificaties is het dus een soort light-variant van de S5. Een prijs is nog niet bekend. De S4 Mini kostte vorig jaar 499 euro.

Bekijk een video van onze eerste ervaring met de Galaxy S5

Galaxy S5: De belangrijkste vernieuwingen

Lees de review van de Galaxy S4 Mini

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>