LG’s gebogen smartphone komt in december al naar Europa

Of dit betekent dat de gebogen G Flex van LG ook naar Nederland komt, is nog niet helemaal duidelijk, maar de kans is in ieder geval een stuk groter. De smartphone die zich vormt naar het gezicht van de gebruiker zou eerst alleen in LG’s thuisland Zuid-Korea uitkomen.


Op 12 november ligt de flexibele LG-telefoon in de Zuid-Koreaanse winkelschappen, voor een prijs van 999,900 Koreaanse Won, omgerekend ongeveer 700 euro. Voor dit bedrag koop je een smartphone met een 6-inch, gebogen en flexibel OLED-beeldscherm, 2GB werkgeheugen, 13-megapixel camera en een zogenaamde ‘zelfgenezende achterkant’. Uit de aankondiging van LG blijkt dat het toestel in december ook in Frankrijk te koop is. Andere Europese landen worden niet specifiek genoemd. 

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>