Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe een Word Processing bestand opslaan
Electronic bestandsformaten hebben een revolutie in de manier waarop de wereld communiceert . Documenten kunnen worden gemaakt , opgeslagen en verzonden zonder het aanraken van een vel papier . Een van de meest voorkomende elektronische documentformaten is tekstverwerking . Een tekstverwerkingsprogramma kunt u uw computer te gebruiken in plaats van een traditionele typemachine en een aantal documenten dat kan worden opgeslagen , gemanipuleerd en elektronisch verzonden voordat het ooit een printer bereikt . Deze documenten goed te redden na de schepping is een van de meest cruciale stappen om ervoor te zorgen dat ze toegankelijk zijn op een later tijdstip . Instructies
1

Maak een tekstdocument . Of u nu kiest voor een vooraf opgemaakte sjabloon gebruiken of uw eigen document , het proces is veel hetzelfde . Gewoon open uw tekstverwerker door te dubbelklikken op het pictogram op uw bureaublad of open hem vanaf je menu Programma's . Kopen van 2

Maak een map . Nadat u het document hebt gemaakt , is het tijd om de beste plek om een ​​kopie te bewaren bepalen . De beste manier om tekstdocumenten te beheren is om ze bestand in mappen . Als u een nieuwe map wilt maken , opent u de map Mijn documenten . Klik op ' Start' en vervolgens ' Documenten ' en ' Mijn documenten . " Klik op " File " en vervolgens " Nieuw " en vervolgens "Map . " Een nieuwe map verschijnt in het venster . Typ de naam van de nieuwe map in het gemarkeerde gedeelte onder de map .
3

Sla uw document . Breng uw tekstdocument terug naar het front door te klikken op het van de titelbalk hieronder uw werkruimte . Klik op " File " en vervolgens "Opslaan als . " Een nieuw dialoogvenster wordt geopend , meestal in de map " Mijn documenten " . Als , als u deze functie uitvoert , de computer niet automatisch wordt geopend in " Mijn documenten ", bladert u door de lijst met mappen totdat je het vinden. Dubbelklik op de map die u eerder hebt gemaakt en vervolgens de naam van uw tekstverwerkingsprogramma . De naam moet iets over het bestand zelf weer te geven , maar zal geen namen zo lang als je kan herinneren welk document de titel is een verwijzing naar het werk. Nadat u het document een naam , klik op "OK . "
4

Haal het document . Als u vindt dat u nodig hebt om het document opnieuw te openen als je het opslaat , gewoon open " Mijn documenten " en dubbelklik op de map waarin het document wordt opgeslagen . Dubbelklik op het pictogram document . Het document wordt vervolgens opnieuw opent voor wijziging en /of te delen .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe kan ik Put Meerdere afbeel…
·Hoe te wijzigen Tekstkleur in …
·Hoe kan ik een Word- document …
·Hoe maak je een dialoog box in…
·Hoe tot 12 Point Fonts Gebruik…
·Hoe je grotere lettertypen in …
·Hoe maak je een WordPerfect -b…
·Hoe links verwijderen in Word …
·Wat is een Superscript Entry ?…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Het kopiëren van muziek -cd's 
·Hoe maak je een poster te ontwerpen of k…
·Hoe te Slices in Photoshop voor Dreamwea…
·Hoe te branden met DVD Decrypter 
·Hoe Gebruiker informatie in Microsoft Wo…
·Verschillen tussen Microsoft Word-docume…
·Realtek Audio Driver Problemen oplossen 
·Hoe te Xmss.exe verwijderen 
·Adobe Photoshop Elements 6 Layout Tutori…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com