Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Wat is een Superscript Entry ?
Superscript zijn belangrijk voor veel verschillende soorten van schrijven , van non-fictie boeken aan de wetenschap leerboeken . U kunt een superscript gebruiken om de betekenis van een woord of letter te wijzigen , of om een notitie te maken in de tekst . Leren hoe je een superscript in Microsoft Word te maken kan u helpen meer professioneel ogende documenten te maken . De Superscript

Een superscript is een klein aantal dat verschijnt naar rechts en boven een ander nummer of letter . Indices zijn gedrukt kleiner dan op het nummer ze volgen en hun betekenis passen . Zo kan je de superscript " ² " in wiskundige notatie . In dit geval , het superscript twee vertelt je dat het nummer volgt is het kwadraat . Superscripten worden op vele manieren gebruikt in geschreven taal , en hebben veel verschillende betekenissen .
De Superscript in Notation

werken van non-fictie , superscripts kan worden gevonden na woorden of zinnen . Deze notaties geven een bibliografie toegang en staan ​​bekend als " voetnoten . " Voetnoten kunnen bestaan ​​uit cijfers of letters of beide . Superscripten worden ook veel gebruikt in de wetenschappelijke notatie , vooral in de chemie , waar de ionen en andere atomaire formules betreft . Daarnaast kunt u vele voorbeelden van superscripten binnen afkortingen van het bedrijfsleven namen en organisaties vinden . Superscripten in dit kader helpen de organisatie benadrukken de brieven die namen vertegenwoordigen , in tegenstelling tot woorden als ' van ' en ' de '.
De Superscript in de wiskunde < br >

U kunt vele voorbeelden van superscript gebruik vinden in de wiskunde . Vrijwel alle vergelijkingen bevat superscripts omdat ze gebruikt om aan te geven dat een nummer wordt verhoogd naar een ander nummer . Bijvoorbeeld , de uitdrukking " 2 ³ " betekent " twee tot de macht 3 " of " twee blokjes . " Je kunt ook gebruik maken van variabelen als superscript .
Het creëren van een Superscript in Word < br >

om een ​​superscript maken in Word , eerst selecteer de tekst om te zetten . Vervolgens klikt u op het tabblad "Home " in het lint , en wijs de muiscursor naar de groep "Lettertype " . Klik ten slotte op de " x ³ " symbool om het proces te voltooien . Merk op dat als je veel getallen of variabelen om te zetten in een superscript in een enkele uitdrukking , moet u ze een voor een om te zetten . Als u liever superscript met het toetsenbord in plaats maken, gebruikt deze gaan: " Ctrl " en vervolgens "Shift " , gevolgd door het nummer of de letter

.

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een Shaded tekstva…
·Hoe kan ik een Word-bestand in…
·Hoe te Acrobat documenten down…
·How to Get Rid van newlines 
·Hoe te Schakel Automatische Co…
·Hoe te Protection stoppen op e…
·Hoe faxen Van MS Office 
·Hoe kan ik een Word 2003- docu…
·Hoe wordt een document een Cop…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe Graph negatieve Exponentials gebruik…
·Hoe PDF-bestanden in Flash 
·Hoe te kopiëren & plakken Documenten 
·Branden van een cd naar een Thumbdrive 
·Hoe je gitaren op Mixcraft opnemen Mixcr…
·Hoe je verschillende effecten gebruiken …
·3D Modeling Programma 
·Hoe Windows Genuine Advantage Tool downl…
·Hoe maak je een Gevoerde document in Wor…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com