Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe maak je een Training Manual in Word Creëren
De tijd nemen om uit te schrijven een medewerker training handleiding lijkt misschien een moeizame taak . Met behulp van functies van Microsoft Word 2007 maakt deel uit van het ontwikkelingsproces gemakkelijker . Voordat u begint te schrijven , doe wat planning . Bepaal welke taken je medewerkers moet bereiken en wat kan worden opgeschreven om hen te helpen . Plan op slijtage wordt u met behulp van het handboek voor de opleiding - in een face - to-face klasse of een self - guided tour . Zodra je een idee hebt van wat voor soort handleiding die je gaat nodig hebben , hier zijn enkele van de functies die u kunt gebruiken om uw idee werkelijkheid te maken . Wat je nodig hebt
Microsoft Word 2007
Toon Meer Aanwijzingen
1

Gebruik de schetsen functie in Word om een lijst met meerdere niveaus van de taken van uw medewerkers moeten leren te creëren . Dit proces zal u helpen beslissen hoe lang uw handleiding gaat worden en te helpen met het afbreken van banen in kleinere stukken , die makkelijker uit te leggen aan een nieuwe werknemer . Om omtrek van Word gebruiken , je begint met een leeg document en selecteer het tabblad "Home " . In de Paragraaf groep , zijn er drie knoppen : kogels , cijfers en multilevel lijsten . Kies " multilevel lijsten ' of u kunt klikken op de pijl naar beneden voor een galerie van waarin keuzes . U kunt ook komen met uw eigen . Schrijf je schets voor uw handleiding . Om naar het volgende niveau van een lijst met meerdere niveaus , drukt u op " Tab . " Om terug naar een vorig lijstnummer bewegen , druk op " Shift + Tab . " Schrijven in de stappen voor uw training en de overige informatie uit te leggen aan uw medewerkers hoe doen de taken die nodig zijn voor hun job . kopen van 2

Gebruik de kop-en voettekst -functie in Word naar paginanummers , inhoud delen en een titel voor elke pagina van uw document toe te voegen . Kop-en voetteksten zijn visuele referenties voor de werknemer om te weten waar ze zijn in het trainingsmateriaal . Wanneer je training doen , het toevoegen van paginanummers helpt u verwijzen naar bepaalde pagina's , alsook bepaalde onderwerpen . Klik op het tabblad " Invoegen " en vervolgens in de Koptekst en voettekst sectie selecteren " Header . " Je krijgt een keuze uit header stijlen om uit te kiezen of u kunt een van je eigen te maken . De koptekst verschijnt op elke pagina van uw handleiding , of u kunt ervoor kiezen om het te laten verschijnen op tegenoverliggende pagina's als u wilt dat uw handleiding om meer boeken - achtige . Voetteksten verschijnen aan de onderkant van de pagina en worden meestal gebruikt voor paginanummers , datums en eigenaarschap informatie . Klik op " voettekst" in de sectie Koptekst en voettekst en net als de sectie Koptekst , zal u een aantal stijlen om uit te kiezen .
3

Voeg een voorblad of titelpagina voor uw training materiaal om dit materiaal te onderscheiden van andere items die u uw werknemer te geven , als een werknemer handboek . Maak uw titel pagina door te klikken op het tabblad " Invoegen" en vervolgens te klikken op " voorblad " in de sectie Pagina's . Je zult een aantal voorblad stijlen om uit te kiezen of u kunt uw eigen te maken zien . Geef je training handleiding een beschrijvende titel , ook de datum gemaakt en de auteur ( s ) , omdat vaak handboeken zijn een groep inspanning
4

Voeg rubrieken om u te helpen uw inhoudsopgave te creëren voor uw . training document . Dit zal ook helpen uw document visueel organiseren voor gebruiksgemak door uw werknemer . Maak Rubriek stijlen voor elke sectie van uw document met behulp van de omtrek die u hebt gemaakt ( dit is niet hetzelfde als een header , die gaat aan de bovenkant van de pagina ) . Rubriek stijlen zijn tekenstijlen die u gebruikt om de verschillende secties in je training , evenals de verschillende onderafdelingen geven .

Als je het schrijven van een handboek voor opleiding over hoe om zakelijke correspondentie te schrijven , zou je hoofd 1 zijn " How om een zakelijke brief schrijven " en dan je ondertitel zou zijn " Wat moet worden vermeld . " Ter gelegenheid van de Kop 1 en Kop 2 , selecteert u het tabblad" Thuis " . In de sectie stijlen , zal je een aantal verschillende stijlen die je kunt kiezen, waaronder rubriek 1 te zien , Kop 2 , ondertiteling , enz. Selecteer de tekst voor uw rubriek 1 en klik op de stijl Kop 1 om het belang ervan in uw overzicht te geven. Klik op het volgende deel van je overzicht een rubriek 2 te maken . Ga door je hele overzicht, selectie Kop 1 en Kop 2 . Deze zullen worden opgenomen in de inhoudsopgave als u klaar bent .
5

Voeg een inhoudsopgave ( TOC ) helpen om uw medewerkers de informatie die ze nodig hebben wanneer ze het nodig vinden . Als u al toegevoegd Kop 1 en 2's aan uw document , hebben Word het werk doen van het creëren van de TOC voor u . Klik aan het begin van uw document waar u de inhoudsopgave wilt weergeven ( meestal na de laatste pagina) en klik op " Referenties , " en klik op ' Inhoudsopgave ' in de tabel van de sectie Inhoudsopgave . U ziet een lijst van de automatische tabellen die u kunt gebruiken zien . Klik op een van de automatische selecties en uw TOC moet verschijnen , met behulp van de rubriek stijlen uit uw overzicht .
6

Schik de posten en delen van uw training handleiding in een stap -voor-stap orde . De laatste en meest essentiële deel van de handleiding is de index . De meer complete uw index is , hoe meer je student in staat om te zoeken naar antwoorden op paginanummer en onderwerp daarna zal zijn . Om een ​​index te maken , markeert u het woord dat u wilt zetten in de index . Klik op " Referenties , " vervolgens op " Item markeren . ' Blijf dit doen voor elk item dat u wilt toevoegen aan uw index . Eenmaal gedaan , bladert u naar het einde van je training handleiding en plaats de Index door te klikken op " Referenties , " vervolgens op "Invoegen Index . "

Spell 7 controleren en sla het bestand . Zodra u uw eerste training handleiding hebt gemaakt , kunt u deze handleiding om te zetten in een sjabloon voor andere handboeken door te klikken op de " Open Office "-knop , klik op "Opslaan als . " Als het dialoogvenster verschijnt , in de sectie "Opslaan als type, " klik op de pijl omlaag en selecteer Word-sjabloon ( . dotx ) . Dan kunt u uw werk opnieuw op een andere training handleiding .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Het automatisch laden bewerken…
·Hoe te wijzigen een Microsoft …
·Hoe Word Perfect Opslaan als. …
·Hoe kan ik een Word- document …
·Hoe te printen op enveloppen i…
·Hoe te Locked Velden zoeken in…
·Wat zijn de voordelen van een …
·Hoe te WordStar 6,0 convertere…
·Hoe te Index een Word-document…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·How to Set Up een Comic Book in een PDF-…
·Hoe maak je een video comprimeren verkle…
·Hoe maak je een Blended Mix van Songs ve…
·Hoe te tonen Archives on Tumblr 
·Hoe te Werktijd Track in een Microsoft W…
·Hoe kan ik een object in Photoshop CS3 B…
·Hoe te TIF -bestanden converteren naar P…
·Hoe te Calendar Maak Print - out Rapport…
·Hoe te Ondertitels hardcoden In een film…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com