Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Verschillende soorten Tekstverwerking
Of je nu het schrijven van een scriptie , brief of werk -project , met behulp van een goede tekstverwerkingsprogramma is belangrijk . Deze programma's zijn gemakkelijker te gebruiken op de tijd dankzij de technologie . Opmaak , spelling , stijl en grammatica zijn allemaal onderdeel van de tekstverwerkingsprogramma's om u te helpen een project te voltooien. Microsoft Word

Microsoft Office Word is al tientallen jaren , waardoor gebruikers een mogelijkheid om documenten voor educatieve , zakelijke en persoonlijk gebruik maken . Microsoft Word kunt u een document en de structuur het volgens stijl typen . De auteur kan vooraf koppen , onderschriften , titels , ondertitels en meer voor compositie structuur . Het programma stelt de schrijver om inspringen , vet of cursief kopiëren en invoegen foto's , grafieken, tabellen en vormen . De schrijver heeft de mogelijkheid om het aantal pagina's , plaats kop-en voetteksten en insert verwijzingen en voetnoten . Zodra het kopiëren is voltooid , kan de schrijver van het document voor beoordelingen zenden , bewerkingen en volgen veranderingen . Deze veranderingen zijn rood gemarkeerd en voorzien voor toekomstige bewerkingen . Een ander kenmerk van Microsoft Word is de mogelijkheid om document thema's toe te passen . Deze thema's passen geüniformeerde lettertypen , kleuren en effecten toe te voegen aan uw werk voor consistentie .
Corel WordPerfect

Corel WordPerfect is een productiviteit programma dat elementaire tekstverwerking tools gecombineerd met biedt moderne mogelijkheden . Net als Microsoft Word , kan het werk worden geformatteerd in een persoonlijke stijl , design en uitstraling . Van lettergroottes om gemarkeerde kopie , de gebruiker heeft de mogelijkheid om alles te doen van het formatteren van een boek aan het maken van een werk presentatie . Corel WordPerect kan de gebruiker bestanden op te slaan als Word- bestand als u nodig hebt om te delen met iemand die werkt op het Word- platform . Deze tekstverwerker kunt u een document integreren in e-mail software om te helpen contacten en afspraken binnen het WordPerfect -programma te beheren . Nieuwe functies omvatten de mogelijkheid van de WordPerfect- document dat moet worden omgezet in een PDF ( portable document file ) waar tekst kan worden gemarkeerd om ze te bewerken . De SharePoint Server is een add -on voor WordPerfect waarmee meerdere gebruikers gelijktijdig samenwerken aan een WordPerfect project . Een Help-systeem met antwoorden en middelen voor gemeenschappelijke WordPerfect projecten beschikbaar .
SSuite WordGraph

Overwegende Microsoft Word en Corel WordPerfect goed bekend zijn programma's die vaak voorgeïnstalleerd op nieuwe computers , SSuite is een web - based office suite die is gratis. WordGraph is een gebruiksvriendelijk programma dat kan zijn zonder veel van de kenmerken van de andere bekende programma's , maar SSuite promoot zichzelf als gemakkelijker te navigeren . WordGraph biedt de mogelijkheid voor de auteur om presentaties die kunnen worden weergegeven in alle webbrowsers , waaronder Windows en Firefox te creëren . Maker van het document kan woordkunst en wiskundige uitdrukkingen te ontwerpen . Documenten kunnen worden geëxporteerd als een PDF of als een foto bestandsextensie zoals JPG , TIFF en GIF .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Wie gebruikt Open Office ? 
·Hoe maak ik een petitie in Wor…
·Hoe Word- documenten converter…
·Hoe te openen een Docx Doc Zon…
·Hoe te Graduation Naam Ontwerp…
·Hoe te Cellen samenvoegen in W…
·Hoe te schrijven in Superscrip…
·Kan niet uitschakelen Wijzigin…
·Hoe maak je een boekje in Word…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe u de grootte van een Microsoft Offic…
Hoe kan ik een Word- document schalen na…
Hoe je hyperlinks naar een sectie van uw…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
  Software Articles
·Hoe maak je een Multi PDF verdienen Indi…
·Hoe PowerPoint gebruiken 
·Wat is de extensie FP ? 
·Hoe de Marge wijzigen Net voor de tabel …
·Hoe maak je een formulier Unlock in Word…
·Powerpoint XP Tutorials 
·Hoe te berekenen dagen , minuten en seco…
·Hoe maak je een Gradient Achtergrond in …
·Hoe te CMYK veranderen in RGB in Photosh…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com