Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe kan ik een Word- document te maken Cookbook
U kunt Microsoft Word gebruiken om een ​​kookboek te maken , of u nu het creëren van een voor een fundraiser of te delen met familie en vrienden . Je hoeft niet naar het kookboek creëren vanuit het niets . U kunt gebruik maken van de bestaande lay-outs en afbeeldingen in kookboek sjabloon van Word . Het helpt om uw recept kaarten op voorhand te organiseren , elkaar te houden soortgelijke maaltijden , zodat u tijd later besparen . U kunt dan pas de beelden en kleuren om uit te kiezen. Instructies
1

Open een nieuw document in Microsoft Word op " File " en " Nieuw " in het Woord te selecteren. Ga naar de "Nieuw Document " taakvenster en typ " kookboek " in de " Templates " zoekvak . Klik vervolgens op ' Go '. Uw overeenkomende resultaten worden weergegeven . Kopen van 2

Selecteer het kookboek sjabloon die u wilt gebruiken . Klik vervolgens op "Download " in het " Voorbeeld Template " venster om de sjabloon te laden op uw pagina . Het kookboek template zal onder meer teksten , afbeeldingen en andere inhoud die u kunt wijzigen of gebruiken .
3

Verander de "Zoom " -knop om " 100 % " op uw pagina beter bekijken . < Br > Goedkope 4

Wijzig de bestaande titel ( zoals ' Recepten ' ) van uw kookboek om voor een andere ( zoals " Sarah Haller 's Cookbook Secrets " ) .
5

Selecteer de featured afbeelding om deze te wijzigen . Klik vervolgens op " Insert ", "Beeld" en " Clipart " in de werkbalk om een andere clipart vinden . Een afbeelding invoegen vanaf uw bestanden in plaats , klik op " Insert ", "Beeld" en " Uit bestand . " Vervolgens dubbelklikt u op de afbeelding die u wilt gebruiken . U kunt in een inleiding voor uw kookboek vervangen alle andere beelden met uw favoriete foto's door het volgen van deze stap .

Type 6 door te klikken in het tekstvak en uw tekst in te voegen . Om vet een zin of een woord , selecteer de tekst die u wilt wijzigen . Klik vervolgens op de knop " Stoute " in het " Formatteren" werkbalk .
7

Ga naar pagina waar de eerste recept zou moeten verschijnen . Plaats de eerste recept , te beginnen met de naam van het recept . Typ vervolgens in de ingrediënten die nodig zijn om de maaltijd te maken en voeg de aanwijzingen . Om kogels te voegen , gaat u naar de lijn waar de kogels moet verschijnen . Klik vervolgens op de " Bullets " knop in het "Formatteren " werkbalk . Om rijen die u niet wilt in een tabel te verwijderen , gaat u naar die rij en selecteer "Table ", " Delete " en " Rijen " in de werkbalk .

Naar het volgende recept 8 en steek uw ingrediënten en richtingen eerder als je dat deed , totdat elk recept wordt toegevoegd .
9

Verwijder alle informatie die u niet nodig hebt van de template . Werken dan de inhoudsopgave sectie met de juiste tekst en paginanummers en sla je werk .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Afdrukken op indexkaarten gebr…
·Hoe Transfer Van WordPerfect n…
·Hoe maak je een Google Docs Ru…
·Word 2007 Componenten van het …
·Hoe maak je een gegevenstabel …
·Hoe Microsoft Publisher -besta…
·Hoe maak je een gratis catalog…
·Hoe de Beperkingen uitschakele…
·Hoe om toe Lines in TextPad 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Website Design Met Maak …
·Hoe maak je back- ACT Transfer ! Bestand…
·Flash -bestanden nog steeds niet spelen …
·Heeft Open Office Lees DOCX ? 
·Het wijzigen van de kleur van een link B…
·Hoe kan ik een adresboek in Excel 
·Hoe uw eigen labels ontwerpen 
·Hoe te Etiketten op een Mac afdrukken 
·Hoe JVC filmbestanden converteren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com