Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe maak je een Microsoft Office 2007- toepassing herstellen
Wanneer u Microsoft Office 2007 installeert , diverse toepassingen daadwerkelijk te installeren op uw computer . Toepassingen in verband met de Microsoft Office-suite zijn Microsoft Word , Excel en PowerPoint . Als een virus uw computer , of als een toets per ongeluk wordt verwijderd uit het register van de computer , is het mogelijk dat een van deze Microsoft Office 2007 -toepassingen kan ophouden te werken , terwijl de andere programma's blijven werken . Als dit gebeurt , Microsoft biedt een aantal ingebouwde tools in zijn Windows-besturingssysteem om het probleem te verhelpen . Instructies
1

Open het Microsoft Office Diagnostische tool. Als u het Office-programma dat niet werkt nog steeds kunt openen , kunt u naar het hulpprogramma Diagnostics vanuit de applicatie door te klikken op de Microsoft Office-knop , klik op " Opties voor Word ", " Opties voor Excel " of " Opties voor PowerPoint , " en vervolgens klikken op " Resource ", " Diagnose ". Als u het niet werkten applicatie niet kunt openen , gaat u naar "Start , " klik op " Alle programma's " op de map " Microsoft Office " , de map " Microsoft Office Tools" en klik op " Microsoft Office Diagnostische gegevens . "
< Br > 2

Klik op de "Start Diagnostics " knop wanneer de Microsoft Diagnostics tool wordt geleverd op het scherm . Windows probeert het probleem met de Office 2007-toepassing diagnosticeren en neemt alle nodige maatregelen om het probleem automatisch corrigeren .
3

Start de Office 2007-toepassing om te zien of het werkt . Als het hulpprogramma Diagnostics succesvol was , moet het programma weer normaal werken .
4

Terug naar "Start , " type " appwiz.cpl " in het zoekvak , druk op " Enter " en vervolgens op " Detect en reparatie "om de automatische Analyse en herstel functie te lanceren . Klik op "Repair " en , net als met het hulpprogramma Diagnostics , probeert Windows het probleem in de niet-werkende Office-toepassing vinden en automatisch te corrigeren . Wanneer het gereedschap stopt , start de Office-toepassing te testen of het nog werkt .
5

Installeer gewoon de Microsoft 2007-toepassing die niet goed werkt indien noch de diagnostiekprogramma noch de functie Analyse en herstel werk om het probleem op te lossen . Om de applicatie opnieuw te installeren , volgens de website van Microsoft , sluit alle geopende programma's , ga naar de " Start , " type " appwiz.cpl " in het zoekvak en klik op de naam van het programma dat je nodig hebt om te herstellen . Druk op " Change ", kies " Onderdelen toevoegen of verwijderen , " zet een vinkje in het vak door elke functie in het programma en klik op "Doorgaan . " Alle functies van het programma moet installeren op uw computer , een gebroken of corrupt bestand , dat is het bijhouden van het programma uit te werken ter vervanging .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe Word- documenten Turn Into…
·Hoe te IPA Typ in Word 
·Hoe kan ik een bewerkbaar Flye…
·Hoe Microsoft 2010 downloaden 
·Hoe om tekst te sorteren in Mi…
·Hoe te Enveloppen Vanaf Word 2…
·Hoe maak je voetnoten in een W…
·Hoe te Headers installeren in …
·Hoe te openen Hyperlinks in Wo…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe een ' Minecraft ' Server in Windows …
·Tabel instellen Standards & Procedures 
·Adobe Flash Player probleemoplossing 
·Maya Runtime Expressie Script Crashes 
·Hoe maak je een VCD disc converteren naa…
·Hoe maak je een lijn trekken in Powerpoi…
·Hoe kan ik een wachtwoord uit een zip -b…
·Hoe u Windows Schakel in Excel 2007 
·Hoe maak je een website met behulp van Z…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com