Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Wat zijn de verschillende Bekeken in Word 2007 ?
Microsoft Word 2007 is een aanvraag voor tekstverwerking en bevat functies zoals het maken, bewerken , opslaan en afdrukken van documenten . Wanneer een document wordt gemaakt , zijn er verschillende manieren om deze te openen voor bewerken en bekijken . Wanneer het document wordt opgeslagen , zal de weergave van het document in op het moment worden bewaard voor de volgende keer dat het wordt geopend . Print Layout View

afdrukweergave
is de gemeenschappelijke visie in Word . Deze weergave toont het document zoals het op papier lijkt na het afdrukken . Elementen zoals kleur , lettertype , header , footer , kolommen en breaks worden in deze visie . Bij het sluiten van andere meningen , dit is de weergave van het document zal terugkeren naar .
Full Screen Leesweergave

Het Lezen in volledig scherm weergave is bedoeld voor het lezen van het document . Het kan niet zorgen voor het typen of algemene redactie van het document , tenzij u opties in het " View Options " drop-down menu te wijzigen . Full - screen weergave zal toestaan ​​acties die vergelijkbaar zijn met acties die worden uitgevoerd bij het lezen van een leerboek zoals het markeren van woorden , het toevoegen van commentaren , het vinden van woorden of zinnen en het tijdelijk maken van de woorden groter voor een betere leesbaarheid zijn .
< Br > Web
layoutweergave

de Web -indeling is een weergave van het document zoals het zou verschijnen als direct gepubliceerd op het web . "Dead space" rondom het document pagina wordt verwijderd . Elementen zoals de linkermarge heerser , kopteksten, voetteksten en watermerken niet
Outline View

weergegeven in deze weergave . Om gedeelten van het document bekijken met opsommingstekens , Outline View is de beste selectie . De meeste document elementen verdwijnen tijdelijk , terwijl dit standpunt actief is en elke paragraaf wordt geplaatst achter een bullet point . Document commentaar cijfers verschijnen , maar niet het commentaar zelf . De nadruk ook verschijnt in deze weergave . Niveaus van bullet points kan worden op en neer bewogen , geformatteerd en doorzocht op een makkelijke manier.
Draft Bekijk

conceptweergave verbergt ook de meeste documenten elementen . Dit is voor snelle en eenvoudige bewerkingen van formulering , zonder de afleiding van achtergrondkleuren , randen , kop-en voetteksten . De linker liniaal verdwijnt , maar de top zal blijven. Highlighting wordt weergegeven in deze weergave .
Print Preview

Print Preview kunt u wat uw document pagina's zien zoals ze op een afgedrukte pagina zou verschijnen , dat is vaak erg handig als je het leggen van cv , brieven of manuscripten .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Ami Pro -bestanden conv…
·Hoe de parameters van een Word…
·Hoe je 
·Hoe Word Processing leren 
·Hoe te converteren een JPG naa…
·Hoe je afbeeldingen uploaden n…
·Hoe je Space Dubbelklik op Wor…
·Hoe je alleen alfanumerieke in…
·Hoe te Nummer eindnoten in Ope…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe te verwijderen Malware Defensie 
·Hoe te converteren een juridisch Grootte…
·Hoe te spelen een diashow , terwijl nog …
·Hoe de administratie menu Installeren op…
·Geautomatiseerde Training Software 
·Hoe te Enter een terugbetaling in QuickB…
·Installeren van Macromedia Flash Player 
·Uitleg foto Krassen Met behulp van Photo…
·Problemen met H.264 op een VLC Player 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com