Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe maak je een sjabloon Tab Voeg Into Word
Microsoft Word heeft een aantal functies die u kunt aanpassen , waaronder tabs weergeven van door gebruikers gemaakte templates . Het toevoegen van een tabblad voor uw Word-document templates is een proces waarbij zowel Windows Explorer en Word . Geen register tweaken nodig . Resultaat van de operatie is niet zichtbaar als je de snelle methode van het creëren van nieuwe documenten in Word toe te passen - " . Controle - N " te drukken Het is zichtbaar zodra je " Nieuw " commando van het menu Bestand klikt . Wat je nodig hebt
Microsoft Word
Toon Meer Aanwijzingen

Open Word 1 en klik op de veelkleurige Microsoft Office- knop in de linkerbovenhoek van het toepassingsvenster . Klik op de " Opties voor Word " knop die verschijnt . Kopen van 2

Klik op de "Advanced "-link in het linkervenster van de " Opties voor Word " dialoogvenster , dan scroll naar beneden naar de " General " rubriek . < br >
3

Klik op de " File locaties " knop , en klik vervolgens op de regel "User templates " in het dialoogvenster dat verschijnt .
4

Klik op de " Wijzigen" knop , klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte in het paneel aan de rechterkant. Het zal u niet wijzigen van de koppeling naar de map die Word zoekt aangepaste sjablonen , maar het creëren van een sub - map in die map .
5

Selecteer de " Nieuwe " item uit het pop - up menu , klik op "Map ". Typ een naam voor de map die geschikt is om de sjablonen die u wilt opslaan in het. Typ bijvoorbeeld ' Mijn aangepaste sjablonen , "of" Mijn zakelijke briefpapier. " Dubbelklik op de nieuwe map om deze te openen .
6

Noteer het volledige pad naam die in de adresbalk van de " Wijzig locatie " dialoogvenster verschijnt . Of , selecteren en kopiëren (door op "Control - C " ) dit pad naam .

Druk op " Annuleren" 7 om het dialoogvenster te sluiten , druk dan op de " Close " of "Annuleren" knoppen op de resterende open dialoogvensters . Nu dat u een map voor het opslaan van uw sjabloon hebt gemaakt , zult u iets in die map . Woord vereist dit voordat het een nieuwe tab kan weergeven om sjablonen van de map vertegenwoordigen .
8

Open Windows Verkenner , navigeer vervolgens naar een van uw bestaande Word-sjablonen . Als je niet weet waar men is , te lokaliseren door het invoeren van " * . Dot * " in de Explorer 's zoektocht dialoogvenster .

Copy 9 ten minste een bestaande sjabloon van stap 8 in de naam van de map die u opgeschreven in stap 6 .

klik op 10 , in Word , " New " punt van de Office- knop , klik op de link linkerdeelvenster 's " Mijn sjablonen " . Het dialoogvenster dat verschijnt een nieuw tabblad waarvan de naam overeenkomt met de naam van de map die u hebt gemaakt in stap 5 weer te geven .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe je alle 2007 Word-document…
·Hoe Word- documenten samenvoeg…
·Hoe maak je een pagina-einde i…
·Hoe te voorkomen Saving Over e…
·Hoe maak je een wachtwoord bes…
·How to Set Up een Memo Opmaak 
·Hoe maak je een grafische best…
·Hoe om hulp Iconen veranderen …
·Hoe te bekijken HTML code in W…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te WAV Clips Creëren 
·Hoe krijg ik een HTML- code voor een Pow…
·Hoe krijg ik PowerPoint- dia's in Photo …
·Hoe te Cardstock behulp Structuurmaker o…
·Microsoft Access en het gebruik van de n…
·Hoe te Water Rockets Zorg 
·Hoe je Java inschakelen op D900 
·Hoe maak je een Thesaurus update 
·Data Cleansing Strategieën 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com