Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te Rolodex kaarten Print
Een Rolodex is een tabletop roterend kaart bestand gebruikt om namen , telefoonnummers en adressen te organiseren . Terwijl meer populair voor de komst van contact databasesoftware en computers , zijn veel roterende kaart archiefsystemen vandaag nog steeds gebruikt . U kunt zelfs kopen roterende kaart vellen dat kan worden gebruikt in de moderne printers . ( De kaarten worden gestanst uit het vel na het afdrukken . ) Om deze roterende kaart vellen gebruiken in uw printer , moet u een sjabloon printer die kan worden gebruikt met Microsoft Word of een programma dat Microsoft Word ( DOC ) documenten ondersteunt downloaden en templates . Wat je nodig hebt
Rotary kaart vellen verhuur Drukker
Computer
internetverbinding
Toon Meer Aanwijzingen
1

Klik op de " Avery Rotary sjablonen " link in de rubriek Resources . kopen van 2

Klik om de kies" Download " link naast het type roterende kaart vellen dat u wilt afdrukken . Typ uw naam , e-mailadres en land in de juiste tekstvelden en klik op ' Verzenden'. Sla het sjabloon DOC- bestand op uw harde schijf .

Lancering Microsoft Word of een andere tekstverwerker programma dat DOC-bestanden , zoals " OpenOffice Writer " of kan openen 3 " AbiWord . " < Br > Goedkope 4

klik op het menu "Bestand " en klik op ' openen'. Blader naar de roterende sjabloon van DOC-bestand en klik om het te selecteren . Klik op ' Openen '.

Klik 5 op een roterende kaart in de template document en typ de naam , telefoonnummer , adres en alle andere informatie die u wilt hebben op de roterende kaart. Herhaal deze stap voor alle roterende kaarten in de sjabloon .

Turn 6 op uw printer en verwijder de printer papier uit de papierlade .
7

Steek een stukje vlakte printer papier in de papierlade van uw printer en klik op de " Print" knop aan de bovenkant van het venster van uw tekstverwerker programma. Plaats het bedrukte vel papier op de top van een roterende kaart vel . Lijn de randen en houd beide documenten tot een licht om te bepalen of de uitlijning plaatst de gedrukte tekst in het midden van elke roterende kaart. Als de tekst niet goed is uitgelijnd , klikt u op de linker pijl in de sjabloon en verplaats de doos sjabloon , zodat de tekst uit te lijnen wanneer ze worden afgedrukt . Herhaal deze stap totdat de tekst gecentreerd is , ga dan verder met de volgende stap .
8

Plaats een roterende kaart vellen in de papierlade van uw printer en druk op de " Print" knop aan de bovenkant van het programmavenster . Verwijder de afgedrukte roterende kaart uit de printer en zorgvuldig scheiden van de kaarten van de plaat , met behulp van de perforaties als gids .

Herhaal de stappen 9 5 en 8 om extra roterende kaarten voor uw Rolodex creëren . Klik op de knop "Opslaan" om de sjabloon op te slaan voor toekomstig gebruik .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Stretch One Afbeelding …
·Hoe maak je een certificaat ma…
·Soorten Tekstverwerkers voor L…
·Hoe maak je een juridisch Plea…
·Hoe stel ik een Word- document…
·De Cursor is bevroren in Word 
·Hoe te Webdings Lees 
·Hoe maak je een Travel Brochur…
·Hoe je met accenten Spaanse Wo…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een song Mix Maak op een Mac…
·Hoe kan ik eenvoudig Macro's schrijven i…
·Wat is de extensie indd ? 
·
·Hoe je 2 Movie Clips Burn op 1 DVD 
·Hoe te kopiëren en plakken Tables Van E…
·Hoe te vermijden browser hijacking 
·Lijst van Skype functies 
·Wat is RegClean ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com