Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe je je eigen Dot maken om Dot Werkbladen
Dot dot werkbladen zijn zeer geschikt voor kinderen om te gebruiken om nummers en ook motorische vaardigheden te leren . Een dot dot is een leuke manier voor kinderen om lijnen te traceren , samen met de volgende nummers , naar een afbeelding op hun eigen te maken . Dot dot werkbladen worden gebruikt in scholen , restaurants en thuis als een leuke manier om de tijd te doden . Gewoonlijk worden kleurpotloden voorzien van de dot dot zodat het kind kan kleuren in de afbeelding na het aansluiten van de stippen . Wat je nodig hebt
Gimp 2 beeldbewerkingssoftware
Internet browser
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zoek een afbeelding op het internet , dat is helder en eenvoudig te traceren . Sla de afbeelding op uw harde schijf .

Klik 2 " Start", " Alle programma's ", " Gimp " en kies " Gimp 2 . " Klik op " File " en " Nieuw " uit het menu . Klik op de selectie pijl naast het vak " Template " en kies " US- Letter ( 300ppi ) . "
3

Klik op " File " en vervolgens "Open . " Navigeer naar het bestand eerder van het internet die u hebt opgeslagen , waardoor de lege nieuwe pagina op de achtergrond .

Klik met de rechtermuisknop op de geopende afbeelding en kies 'Kopiëren'. 4 Klik op de lege nieuwe afbeelding op de achtergrond om dit te openen . Klik met de rechtermuisknop op de lege afbeelding en kies ' Plakken'. Laat de nieuwe pagina geopend , en sluit het originele beeld zonder wijzigingen op te slaan als het vraagt ​​. Hierdoor wordt het beeld houden van het krijgen veranderd tijdens het werken op de nieuwe pagina .
5

Klik op de " Scale Tool " binnen de " Toolbox ". Klik op de afbeelding om het formaatgrepen en het formaat aan te passen zoals gewenst in de 8,5 x 11 ruimte door een van de vier hoeken van het beeld te slepen met de muis . Het maakt niet uit als het wordt een beetje korrelig , omdat het geen deel zullen uitmaken van het eindresultaat . Verlaat grenst aan de rechter-en linkerkant van de pagina af te drukken . Klik op de knop ' Scale ' als u klaar bent .
6

Klik met de rechtermuisknop in de witte ruimte onder de " Achtergrond " laag in het " Lagen , kanalen, paden " venster . Kies " Nieuwe laag " uit het pop - up menu en kies vervolgens " OK " in het dialoogvenster .
7

Klik op de " Circle ( 13 ) ( 15 x 15 ) " icoon van de " borstels " selectie in het " Lagen , kanalen, paden venster " . Klik op de " Voor-en achtergrondkleuren " icoon in de " Toolbox " en klik op zwart om de huidige kleur veranderen en klik vervolgens op de knop " OK " .

Klik 8 op de afbeelding voor een te creëren dot waar dot # 1 moet gaan . Klik over en weer traceren elke lijn van de afbeelding met stippen . Zorg ervoor dat de puntjes zijn aansluitbaar .
9

Klik op de " Text Tool " van de " Toolbox " en in het hoofdstuk " Tekst " kiest u het gewenste lettertype en lettergrootte . Klik naast het eerste punt en typ het nummer " 1 " en klik vervolgens op ' Sluiten '. Doornummeren de puntjes tot afgewerkt .
10

Klik met de rechtermuisknop " Geplakt Layer " binnen de " Lagen , kanalen, paden " venster en kies " Laag verwijderen " uit het pop - up menu . Een afdrukbare dot dot werkblad wordt aangemaakt . Opslaan en afdrukken als gewenst .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Index Kaarten maken in …
·Hoe kan ik een Word- document …
·Hoe om te doen Red Lines in ee…
·Hoe te Voetnoten Verschuiving …
·Hoe de Compatibility Pack Unin…
·Hoe kan ik Word Toevoegen aan …
·Hoe kan ik een Word- document …
·Hoe kan ik een Word- document …
·Hoe te verwijderen Proeflezen …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een M4P 
·U kunt opnemen van een Skype video ? 
·Hoe maak je een Sorteer in een Select st…
·Hoe maak je een Dazzle als een webcam vo…
·Hoe om te upgraden Office voor Thuisgebr…
·Microsoft OneNote Tips 
·How Do You Installeer iTunes ? 
·Hoe kan ik een Remote Desktop Connection…
·Wat is de extensie . CC ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com