Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe maak je een fill - in-the - blanco sjabloon
Een fill - in - de - lege sjabloon is gewoon een lay-out of het ontwerp dat u toestaat om het opzetten van lijnen voor een formulier , vragenlijst of elk type document dat u wilt iemand te voltooien . Net als bij andere vormen van sjablonen , kunt u het ontwerp dat u hebt gemaakt hergebruiken en voeg de inhoud van het document wanneer u klaar bent om deze te gaan gebruiken . U kunt een tekstverwerker gebruiken om uw fill - in - de - lege sjabloon te creëren . Het formulier kan worden afgedrukt of ingevuld op de computer . Instructies
Microsoft Word of Open Office Writer
1

Start Microsoft Word of Open Office Writer en druk op 'Ctrl' + ' N ' om een ​​nieuw document . Kopen van 2 maken

Typ de gegevens die u wilt dat de sjabloon te bevatten . Om een vragenlijst te maken , bijvoorbeeld , typt u de titel aan de bovenkant van de pagina en druk op " Enter " een paar keer . Typ in de vragen die je wilt dat mensen in te vullen en laat extra ruimte voor de antwoorden .

Plaats 3 uw cursor waar u de fill - in-the - blank te gaan . Druk op " Ctrl " + " U" in te stellen de onderstreping en druk op de toets " Tab " om lege regels te creëren . Druk op " Ctrl " + " U" om te stoppen met de onderstreping .
4

Klik op de Office-knop in Word om uw sjabloon op te slaan . Selecteer " Opslaan als" en "Template Woord . " Noem het bestand in de "Opslaan als " dialoogvenster en klik op 'Opslaan'. In OpenOffice Writer , selecteer " File " en " Opslaan als" uit het menu . Veranderen " Opslaan als type " op " ODF Text Document sjabloon (. Ott ) . " Noem het bestand en klik op 'Opslaan'.
WordPerfect

Start WordPerfect 5 en selecteer " File " en " Nieuw van Project " uit het menu . De PerfectExpert dialoogvenster geopend . Uit te breiden " Opties " en selecteer " Create WP Template " uit de lijst .
6

Ga naar de QuickMenu en klik op ' Tabel '. Kies het aantal kolommen en rijen die u nodig heeft voor uw inhoud . U kunt alle cellen die u nodig hebt om later te combineren fuseren .

Typ in de vragen en instructies voor elk fill - in 7 . Druk op de toets " Tab " om te verhuizen naar een nieuwe cel . Niet tekst toe te voegen in de cellen voor de fill - ins .
8

Markeer alle cellen die grenzen u wilt verbergen . Klik met de rechtermuisknop en selecteer "Border /Fill " uit het pop - up menu . Selecteer het tabblad "Cell " in het dialoogvenster . Stel alle cellijnen op "Geen" en klik op "OK . "
9

Selecteer " File " en "Save " in het menu aan uw sjabloon op te slaan . Het dialoogvenster Sjabloon opslaan verschijnt . Voer een bestandsnaam in de " Template naam " tekstveld . Selecteer " Custom WP Templates " uit de categorie sjabloon en klik op "OK . "

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te All End-of - Line Teken…
·Hoe kan ik een Word Verwijder …
·Hoe maak je een WPD File Open 
·Hoe te Reacties in Word Verwij…
·Hoe om te sparen in Word -form…
·Hoe kan ik een Word- document …
·Ik kan een WPD bestand met Wor…
·Hoe kan ik 10 Pagina Boekjes m…
·Hoe te Woorden berekenen in ee…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Crystal Enterprise 9 Install 
·Hoe maak ik een back -up van mijn bestan…
·Hoe maak je een Lost ZIP Password Recove…
·Kan ik mijn Sims 2 spullen naar een ande…
·McAfee Rogue Sensor Problemen 
·Hoe je Adobe 9 update Registry Disable 
·Hoe een backup van mijn website naar een…
·Hoe te AutoCAD Attributen verwijderen 
·Hoe volledig verwijderen Norton Van Vist…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com