Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
De geschiedenis van wijzigingen in een Word- document
Schrijven en revisie gaan hand in hand . Of u samenwerken aan documenten met een groep auteurs of overlegt Microsoft Word-bestanden voor toetsing en wilt uw redacteur verandert , de " Track Changes " functies in Microsoft Word 2010 kunt u deze aspecten van uw werk te controleren zien . Deze eigenschappen maken het gemakkelijk om commentaar te leveren op documenten , plaatst u vragen om herziening van een co - auteur of gewoon aantekeningen maken om jezelf over herzieningen u van plan te implementeren . Wijzigingen bijhouden

Nadat u op " Wijzigingen bijhouden " functies van Microsoft Word , zie je elke verwijderen en toevoegen aan de tekst van uw document . Uw Microsoft Word voorkeuren regelen het markeren kleuren toegepast op uw tekst , hoe auteur /redacteur namen verschijnen , of elke verandering toont in een " ballon " aan uw tekst door een staart of streng , en zelfs de kleuren en lettertypen toegepast op deze bewerking notities . U kunt uw bijhouden voorkeuren wijzigen terwijl u werkt zonder de bewerkingen zelf .
Weergeven en verbergen Wijzigingen

Terwijl u aan het bewerken bent of het toevoegen aan een document , je kan het web van verandering ballonnen hinderlijk vindt . U kunt ze op elk gewenst moment verbergen zonder uitschakelen van een tracking- features , zet ze vervolgens weer aan om uw bewerkingen weer . Op dezelfde manier kunt u controleren of uw wijzigingen worden weergegeven wanneer u het bestand afdrukt of dat ze alleen zichtbaar op uw monitor . Het afdrukken van een bestand met de wijzigingen zichtbaar vermindert de grootte van het document gebied op elke pagina , zodat de wijzigingen naast de tekst kunnen passen , waarbij de afdruk moeilijk te lezen kunnen maken .
Accepteren of verwerpen veranderingen

na afloop van het bewerken of voltooien uw beoordeling van veranderingen van anderen , kunt u elke verandering op een case - by-case basis of globaal voor het hele document te aanvaarden of te verwerpen . Als uw bestand bevat commentaar , moet u ze in een aparte stap verwijderen . Alleen maar omdat je hebt geaccepteerd of afgewezen alle veranderingen betekent niet dat Microsoft Word is gestopt volgen hen. Het bijhouden van functies uitschakelen vereist een aparte actie , ook.
Veiligheidsproblemen

Tenzij je een Microsoft Word -bestand te delen met een werkgroep en iedereen moet zien de wijzigingen in vooruitgang , is het slim om te accepteren of te verwerpen veranderingen , commentaren verwijderen en uitschakelen volgen voordat u uw bestanden delen met anderen . Uw bewerken notities kan informatie bevatten die niet geschikt is voor andere mensen om te zien onthullen . Als uw bestand gegevens over uw baan of uw werkgever bevat , kunt u per ongeluk vertrouwelijke informatie openbaar te maken als u uw wijzigingen in uw dossier .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Bestandstypen Veranderi…
·Hoe maak je een hyperlink op e…
·Hoe om PDF's converteren naar …
·Hoe kan ik een overschreven be…
·Hoe de Compatibility Pack Unin…
·Hoe te Turn Off the Subscript 
·Hoe maak je een WordPerfect 10…
·Stappen om een ​​doeltreffende…
·Hoe Word- documenten en Wijzig…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe maak je een lay-out met meerdere pag…
·Hoe om gescande PDF-documenten converter…
·Nabewerking op de VLC Player 
·Lens Babies Photoshop Technieken 
·Goed Fonts voor eBooks 
·Hoe je Spybot Search & Destroy 
·Hoe Microsoft Small Business Accounting …
·Hoe maak je een rechte lijn te trekken i…
·Hoe speel ik een DVD op mijn laptop? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com