Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Soorten Bullet Points
Bullet punten zijn veel meer dan de kleine puntjes , streepjes of pijlen die het begin van elke zin te markeren . Elk puntje is een boodschap bedoeld om te tekenen in iedereen die een advertentie , lijst of motiverende document leest . Er zijn meerdere soorten opsommingstekens , elk met een specifiek doel voor het trekken van de aandacht van mensen . How To

Hoe bullet points zijn een van de eenvoudigste en meest eenvoudige . Ze maken een lijst met onderwerpen die mensen in stap - voor-stap aanwijzingen instrueren . Ze beginnen vaak met de woorden " hoe" alvorens hun beschrijving . Naast het hoe onderwerp , zoals hoe meer mijlen uit uw auto , kan elke bullet point ook een voordeel voor het leren van de instructie bevatten .
Mistake

fout bullet points worden gebruikt om te wijzen op mogelijke problemen en mensen leiden tot methodes over hoe om te voorkomen of te corrigeren , zoals de specifieke fouten die je maakt in een training die kan schaden spieren op te bouwen . Een dergelijke lijst beschrijft voorkomende fouten die mensen maken met betrekking tot het onderwerp bij de hand . Deze punten kunnen stimuleren en niet alleen maar negatief te zijn , ze moeten wijzen op de daaropvolgende correctie /vermijding methoden
Incongruent Juxtaposition

Deze bullet points wijzen op details. over onderwerpen die mensen normaal gesproken niet te overwegen. Je combineert een topic met iets over dat normaal niet zou toebehoren voor het maken van de lezer denken . Ze kan ingewikkeld om te schrijven , maar ze kunnen zeer krachtige indien correct gedaan . Het verbreedt de lezer om ze andere mogelijkheden te overwegen en /of meer informatie over de juiste manier om uw product te gebruiken . Een voorbeeld is een punt op waarom fluorescerende lampen kan meer kwaad dan goed doen .
Meteen beloond

Het doel van deze bullet points is om mensen eenvoudige instructies te tonen en tests die hen kan leiden tot een snelle voordelen en beloningen . Deze punten kunnen sterk zijn methodes van het tekenen mensen in om een beloning of programma . Het is belangrijk om niet alleen de beloning voor een dergelijke actie, maar hoe weinig tijd er nodig is om een ​​dergelijke actie uit te voeren vermelden . " Lose 10 pond in een week " is een voorbeeld van dit type kogel puntige lijst .
Foolproof

Deze bullet points informeren lezers van stappen en acties die zijn gegarandeerd succes . Dit is een ander onderwerp dat mensen trekt , als ze willen om dingen die zeker de hele tijd werken kennen . Beschrijvende termen als " elke keer ", " 99 procent ( of meer ) " en " foolproof " worden vaak gebruikt in deze punten . Een kogel punt waarin een business strategie die bijna garandeert u zult geld te verdienen is dit type punt .
Gebruiksgemak

Deze bullet points beroep op de wens van mensen om te bereiken dingen eenvoudig en efficiënt met weinig inspanning . Ze kunnen worden verward met instant bevrediging punten . Het verschil zit in de formulering : Het doel hier is gericht op hoe deze maatregelen weinig betrekken werken in plaats van hoe snel het doel kan worden bereikt . Een voorbeeld hiervan is een bullet point lijst waarin staat hoe je kunt afvallen zonder radicale veranderingen in uw eetgewoonten .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Adresstickers Met Maak …
·Hoe maak je een sjabloon wijzi…
·Hoe te Exponentials Typ op mij…
·Hoe kan ik een document 's Loc…
·Hoe een briefhoofd maken op Wo…
·Hoe maak je een pagina opmaken…
·Hoe maak je een 3 - kolom Flye…
·Hoe maak je een website met be…
·Hoe te openen Word-documenten …
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe u de grootte van een Microsoft Offic…
Hoe je hyperlinks naar een sectie van uw…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Nadelen van het gebruik Tekstverwerkers 
  Software Articles
·Hoe PDF Print Lock Verwijder 
·Hoe kan ik een Trojan Horse zoeken in be…
·Mijn Plaatselijke Concepten Heb Broken L…
·Problemen oplossen voor Adobe Acrobat 8.…
·Hoe te Basic Computerprogramma's voor ee…
·Hoe kan ik Excel Mailinglijsten Combinee…
·Hoe te Reason 4 gebruiken Met Cubase 
·Hoe maak je een verbinding met behulp va…
·Hoe kan ik het lettertype wijzigen in BF…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com