Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe maak je een Driebladige Pamflet
U kunt een tri - fold pamflet met behulp van een tekstverwerkingsprogramma te creëren maken . Programma's die de mogelijkheid om kolommen zoals Microsoft Word en OpenOffice Writer gebruiken bieden toestaan ​​kolommen te vloeien in elkaar over de manier waarop pagina's te doen . Als u een tekstverwerkingsprogramma dat niet kolommen niet toestaat , kunt u de kolommen zelf met behulp van tekstvakken of tabellen te maken, maar je moet meer energie te steken in de positionering tekst en afbeeldingen . Instructies
Microsoft Word
1

Open een nieuw document en klik op het tabblad " Pagina-indeling " . Klik op " Orientation " in het gedeelte Pagina-instelling van het tabblad Pagina-indeling en selecteer "Landschap . " Kopen van 2

Klik op " Kolommen " in de sectie Pagina-instelling van het tabblad Pagina-indeling en selecteer " Drie . " Klik op " Marges " in de sectie Pagina-instelling van het tabblad Pagina-indeling en selecteer ' Aangepaste marges "om het dialoogvenster Pagina-instelling te openen .
3

Klik op het tabblad " Marges " in de pagina dialoogvenster voor het instellen . Enter " 0,5 " in de boven-en ondermarge . Enter " .25 " in de linker -en rechtermarge .
4

Geef tekst in door te klikken op de pagina en het typen . Formaat uw tekst met het beschikbaar op het tabblad "Home " keuzes . Om afbeeldingen , WordArt of tekstvakken invoegen, klikt u op het tabblad "Invoegen" , klik op het pictogram montage en volg de instructies op het scherm .
5

Klik op het pictogram Office en selecteer " Print " om het afdrukken te openen dialoogvenster voor het instellen . In de Range sectie pagina , selecteer "Pagina's" en voer het nummer 1 op de eerste pagina van de brochure af te drukken . Pas dezelfde pagina in de printer om pagina 2 afgedrukt op de achterzijde van de pagina . Pagina 2 afgedrukt .
OpenOffice Writer
6

Open een nieuw document , klikt u op "Format " en selecteer " Pagina-instelling " op de pagina Style dialoogvenster te openen. In het formaat sectie Pagina van het gedeelte Papier Format , selecteer " Landschap " in het gedeelte Afdrukstand . In de sectie Marges , stel de linker en rechter marges op " 0,25 " en stel de boven-en ondermarge voor " .50 . "

Klik 7 de tab " Kolommen " in het dialoogvenster Pagina- Style doos . Stel de kolommen op " 3 " in het gedeelte Instellingen van de pagina Style dialoogvenster . In de sectie breedte en tussenruimte van de pagina dialoogvenster Stijl , schakelt u "Auto breedte . " Stel de breedte op " 3,17 " voor elke kolom . Stel de Afstand op " 0,5 " voor elk van de twee ruimten tussen de kolommen . Klik op de knop "OK " .
8

Voer tekst in door te klikken op de pagina en het typen . Gebruik de keuzes die beschikbaar zijn in het bovenste menu , zoals " Format " om het uiterlijk van je tekst aanpassen . Afbeeldingen invoegen door "Invoegen" in het bovenste menu te selecteren en te kiezen voor ' Beeld '. Volg de instructies op het scherm .

Druk op " Ctrl " en " P " 9 op " Print " dialoogvenster te openen . Klik op " Pagina's " in de Range en Exemplaren op het tabblad Algemeen in het dialoogvenster Afdrukken en voer " 1 " op de eerste pagina van de brochure af te drukken . Klik op de knop 'Afdrukken' . Draai dezelfde pagina dan af te drukken op de achterkant . Herhaal de afdruk stappen en voer " 2 " voor de pagina's naar de tweede pagina afgedrukt .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een Landschap docu…
·Office 2007 Key Installatie 
·Hoe om te typen met No Spacing…
·Hoe Kan Ik breek een pagina in…
·Hoe kan ik een Word- document …
·Microsoft Alternatieve Keyboar…
·How to Get Rid van Reveal Code…
·Hoe Word- document Grootte Min…
·Hoe de Track Changes Change Ba…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te comprimeren XML Java 
·Flash DOS Games 
·Hoe kan ik video's converteren in Window…
·Hoe te Free Antivirus programma's instal…
·Het opnemen via een microfoon op een Rea…
·Hoe je het Extract filter gebruiken in P…
·Skype Specificaties 
·Hoe maak je een pdf-factuur in QuickBook…
·Hoe maak je een DDS -bestand in Crysis C…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com