Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe maak je een menu maken voor een restaurant in OpenOffice
Als uw restaurant niet over een menu , uw klanten zullen niet weten wat ze kunnen bestellen . Hoewel veel restaurant menu's zijn professioneel ontworpen en gedrukt , kunt u een eenvoudig menu voor uw restaurant gratis gebruik van Openoffice , een software suite vergelijkbaar met Microsoft Office te maken . Zodra uw menu eruit ziet zoals je wilt dat het is , gewoon print het uit en lamineren of plaatst u deze in een beschermende omslag om ervoor te zorgen het duurt zo lang mogelijk . Instructies
1

Bepaal welke informatie u wilt opnemen in uw restaurant menu . Op een minimum , moet je ook de naam van elk gerecht , evenals de prijs . U kunt ook een lijst van ingrediënten of een korte beschrijving van elk gerecht zijn . Kopen van 2

Identificeer het aantal pagina's in het menu zal overspannen en hun afmetingen . Als u al de mappen waarin u plaatst de afgedrukte pagina's , bijvoorbeeld zijn verkregen , zal u worden beperkt zowel in pagina's en in grootte .

Launch OpenOffice Writer 3 . Het programma zal automatisch een leeg document voor u maken .
4

Klik op " Format " en selecteer "Pagina . "
5

Klik op de "Pagina " tabblad en selecteer de gewenste paginaformaat met de "Formaat " drop - down menu . Klik op "OK . "
6

Klik op " File " en selecteer "Opslaan als " om het bestand op te slaan . Plaats het in een locatie die u kunt onthouden en geef het een gemakkelijk herkenbare naam , zoals ' Restaurant Menu . "

Druk op " Ctrl " en " E " om te beginnen met gecentreerde tekst te typen 7 . Als u het logo van uw restaurant beschikbaar op uw computer als een image-bestand , klikt u op ' Invoegen ', zweven over "Beeld ", selecteer " Uit bestand ", navigeer naar de locatie van de afbeelding en dubbelklik erop om in te voegen het in het document . Zo niet , typt u de naam van uw restaurant .
8

Druk tweemaal op de " Enter " -toets om een regel over te slaan.

Type 9 de naam van het eerste deel van uw menu , zoals " Hoofdgerechten " of " Voorgerechten . "
10

Sla een lijn
, typ de eerste schotel die tot dat punt , zorg ervoor dat u alle relevante informatie bevatten . Bijvoorbeeld : Bruschetta - $ 5Crispy ciabatta brood gegarneerd met oven - gedroogde tomaten en zachte mozzarella kaas
11

Sla een regel , typ de tweede schotel die tot die sectie . . Herhaal dit proces voor alle andere afdelingen en gerechten tot u het geheel van uw menu hebt getypt .

Druk op " Ctrl " 12 en " A " om het gehele menu te selecteren . Wijzig het type en de grootte van het lettertype met behulp van de drop - down menu's boven de liniaal .
13

Markeer het eerste deel titel , klik met de rechtermuisknop op en kies " Karakter . " Gebruik de menu's in het tabblad " lettertype " om het lettertype en de grootte , maar ook om het te veranderen om te veranderen cursief of vet indien u dit wenst .
14

Klik op het tabblad " lettertype Effecten " en gebruik de drop -down menu's om de kleur van de tekst te wijzigen , te configureren onderstreping en stellen speciale effecten , zoals lijnen en schaduwen .

Klik 15 " OK" als u tevreden bent .
< br > 16

Herhaal dit proces met alle andere sectie titels, maar ook met een andere tekst in uw menu wilt u een ander uiterlijk hebben en , indien nodig , de naam van uw restaurant op de top van het menu . Zo zou je de naam van elk gerecht in vet lettertype , de prijs in cursief , en de beschrijving in de normale , maar iets kleiner , tekst ingesteld . Houd een oogje op de pagina teller in de linkerbenedenhoek van het venster als je dat doet om te zorgen dat u niet meer dan uw pagina limiet .
17

Klik op " Format " en selecteer " Pagina . "
18

Klik op het tabblad" achtergrond " en gebruik de drop- down menu om te selecteren of u een effen kleur of een achtergrondafbeelding voor uw menu te gebruiken . Als u wilt , kunt u ook de opties in het tabblad " Randen " om eenvoudige grenzen te configureren voor uw menu .
19

Klik op " OK" als u tevreden bent en sla het bestand op . < br >

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een watermerk te v…
·Hoe kan ik een logboek maken 
·Hoe het nu binnen een Word- do…
·Hoe je twee kolommen samenvoeg…
·Lettertype Puntformaat Vs . DP…
·Hoe je toestaan ​​bewerkbare g…
·Hoe je opmaken voor verticale …
·Hoe kan ik een document dat re…
·Hoe maak je een subset maken i…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·MacJournal Gereedschap 
·Hoe de Closing Tag zoeken in Dreamweaver…
·Hoe je Office 2003 Upgrade voor Windows …
·Hoe maak je een Microsoft Reader eBook 
·Photoshop komische effecten 
·Hoe maak je een Application Screen Inter…
·How to Get Rid van Rogue Virus 
·Hoe kan ik een dvd van een MPG -bestand …
·Hoe maak je een audio- Loop in EXS24 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com