Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe maak je een audio- Loop in EXS24
Apple Logic Pro en Logic Express komen met tientallen ingebouwde instrument en effect plugins exclusief voor het platform , waaronder een uitgebreide sampler instrument genaamd de EXS24 maken . Met behulp van de EXS24 's instrument bewerken faciliteit , kunnen afzonderlijke audio-samples worden afgekapt , uitgerekt en kwam, onder andere functies . Looping specifieke monsters binnen het EXS24 is nuttig voor een verscheidenheid aan toepassingen, van een schuin instrument geluid zich onbeperkt te produceren veel voorkomende looping effecten gehoord vele genres van elektronische muziek . Instructies

Open Logica 1 . Wanneer het project dialoogvenster sjabloon verschijnt , klikt u op het pictogram " Empty Project . " Logica opent en toont de standaard project template . Kopen van 2

Selecteer "Software Instrument" in het pop - upmenu dat verschijnt en klik op "Create . " een software -instrument track wordt gemaakt in Logic " Arrange " gebied .
3

Klik op het eerste grijze doos , die bekend staat als een ' flip menu , "onder" I /O " in kanaal strip van de track . De kanaallijn zich onmiddellijk links van de " Arrange " gebied. Selecteer " EXS24 " uit het menu . Logica zal instantiëren de EXS24 op de baan en zijn interface zal verschijnen .
4

Klik op de knop 'Bewerken' in de rechterbovenhoek van de EXS24 interface. Het venster " EXS24 Instrument Editor " verschijnt .
5

Open het menu " View " in het venster " EXS24 Instrument Editor " en selecteer " Alles bekijken. " Dit zal ertoe leiden dat de editor om alle van de instelbare parameters weer te geven voor het meetmiddel .
6

Open het menu " Zone" in het venster " EXS24 instrument editor " en kies " nieuwe zone . " Een nieuwe instrument zone zal worden aangemaakt en vermeld als " zone # 1 " in de lijst in dit venster .
7

Klik op het zwarte driehoekje in de kolom " Audio File " naast " zone # 1 " en selecteer" Load Audio Sample " uit het pop - up menu . Een dialoog file browser zal verschijnen .
8

Navigeer naar de audio sample die u wilt lus in het dialoogvenster file browser en dubbelklik erop . De EXS24 zal het monster laden en plaats deze op het rooster boven de afbeelding van een toetsenbord aan de onderkant van het venster " EXS24 Instrument Editor" .
9

de waarde van de MIDI-noot in verband met wijzigen het monster door klik - houden op het eerste vakje in de kolom "Sleutel . " Sleep omhoog of omlaag om de MIDI-noot waarde te wijzigen . Bijvoorbeeld , als u wilt dat het monster moet worden geactiveerd wanneer u op middelste C op een MIDI controller keyboard , blijven de muisknop ingedrukt en sleep houden totdat de waarde in dit vak leest " C3 . "
10

Plaats een vinkje in het vakje in de " Loop " kolom te looping op .
11

Druk op de toets met de in stap 9 opgericht om te horen van de sample afspeelt doorgelust monster draaien . Het monster zal lus voor onbepaalde tijd , zolang deze toets wordt gehouden . Als het monster niet lus , passen de "Start" en "End " -parameters in de " Loop" kolom op dezelfde waarden gezien in de " Start" en " End" vakjes onder " Sample" weerspiegelen column van klik - houden en te slepen naar boven of beneden .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe CD spelers Verbinding make…
·Hoe maak je een map maken Van …
·Hoe MP3 Samenvatting Informati…
·Hoe te openen een Realtek Audi…
·Hoe om te delen met Foobar 
·Hoe kan ik muziek kopiëren va…
·Hoe te Songbird Pas 
·Hoe je Nero gebruiken om een i…
·Hoe kan ik YouTube Songs downl…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Liquid Layout in Photosh…
·Hoe te Email Van SQL Server Express 2005…
·Wat is de extensie IMI ? 
·Hoe kan ik Flash Shockwave Video Clips D…
·Hoe kan ik een document sjabloon in Micr…
·Hoe kan ik converteren XVID naar JPEG ? 
·Hoe Web Database Applications Build 
·Hoe kan ik Convert AVI naar VCD Met Free…
·Hoe kan ik een back-up dvd van een volle…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com