Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Web Clip Art >> Content
Hoe te Clip Art creëren van digitale foto's
Het nemen van uw eigen foto's met een digitale camera kan een goede manier om te onthouden goede tijden zijn, maar af en toe wil je misschien om deze beelden te gebruiken in documenten of presentaties . Door het verplaatsen van de beelden van uw camera naar de harde schijf van uw computer , zult u in staat om toegang te krijgen ze in verschillende programma's . Door ze naar de juiste map verplaatsen , kunt u ook illustraties te maken van deze beelden voor gebruik in programma's zoals Microsoft Word . Wat je nodig hebt
Computer
Tekst bewerken of ontwerpprogramma
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit uw digitale camera aan op uw computer in de methode die u normaal gebruikt om beelden verplaatsen van uw camera naar uw computer . Dit wordt meestal gedaan door het aansluiten van een USB- kabel van uw computer naar de camera en schakel de camera in . De camera moet verschijnen als een apparaat op uw computer , waar u het kunt openen om de mappen te bekijken . Kopen van 2

Maak een nieuwe map om uw digitale foto's op te slaan. Sleep de foto's die u wilt gebruiken als illustraties in deze nieuwe map om ze op de computer op te slaan . Verwijder vervolgens uw camera en uw computer door te klikken op de " Hardware veilig verwijderen " knop op de taakbalk .
3

Open de map " Program Files" op uw harde schijf . Blader door de mappen op de schijf en zoek naar het programma dat u wilt de digitale foto's binnen te gebruiken in dit voorbeeld , klikt u op Microsoft Word , maar u kunt elke tekst of afbeelding editing programma dat illustraties gebruikt gebruiken .
4

Sleep de bestanden van uw digitale foto's in de map illustraties in de mappen die u hebt geopend voor uw programma . Deze map illustraties is waar de illustraties bestanden worden opgeslagen voor het programma .
5

Open het programma en voeg illustraties zoals gewoonlijk . In Microsoft Word , wordt dit gedaan door te klikken op de " Insert " knop aan de bovenkant van het scherm , gevolgd door het "Beeld" -optie en "Clip Art . " U krijgt een lijst met beschikbare illustraties te zien , inclusief de beelden die u zojuist hebt toegevoegd . Klik op een afbeelding om deze toe te voegen aan uw document . U vindt er ook een toolbar zien met editing tools om te veranderen hoe uw afbeelding eruit ziet of te snijden .

Previous: Next:
  Web Clip Art
·Wat is de ideale grootte van e…
·Hoe maak je een Avatar Family 
·Hoe te GIF downloaden 
·Hoe uw eigen Printable Border …
·Hoe maak je een Word Count in …
·Wat Is Microsoft XP Media-inho…
·Hoe je Full- Sized Beelden upl…
·Hoe maak je een Fotografisch E…
·Hoe maak je een Animated Avata…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe jezelf te dupliceren Met Photoshop C…
·Hoe AVI filmbestanden converteren 
·Hoe maak je een werkblad voor een grafie…
·Hoe je e - Paint Met Photoshop 
·XLS Vs . Xlsx 
·Hoe kan ik mijn eigen factuur ? 
·Wat is de extensie TSP ? 
·Hoe maak je een Tattoo afdrukken 
·Wat is het effect op de Basis Tabel Wann…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com