Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Public Key Encryption Tutorial
In de wereld van cryptografie , er zijn allerlei manieren waarop uw gegevens beschermd te houden . De conventionele methode heet " symmetrische sleutel encryptie . " Hier vindt u een bericht hebt en je het coderen met een cipher . Het vervormt uw boodschap in een vooraf bepaalde manier . Toen dat bericht te verzenden u , en de ontvanger gebruikt dezelfde cipher te de- scramble uw bericht . Maar wat doe je als een onbevoegd persoon krijgt toegang tot de code ? Dat is waar de publieke sleutel cryptografie komt inch Hoe werkt het

PGP
staat voor Pretty Good Privacy , en het is de de- facto standaard . Met PGP , heb je een eigen sleutel - als een soort van vingerafdruk - en een publieke sleutel , die werkt als een visitekaartje. Wanneer u een bericht codeert , hoeft u geen gebruik maken van een vooraf ingestelde cipher . In plaats daarvan , het is op basis van de publieke sleutel van de ontvanger . Publieke sleutel van de ontvanger wordt de cipher . Aangezien de publieke sleutel verband met de particuliere sleutel van de ontvanger , alleen de ontvanger te ontgrendelen. Niet alleen het bericht versleuteld blijven , maar kan niet worden gemanipuleerd , hetzij . Als zijn gemanipuleerd , dat de " vingerafdruk " van het bericht wijzigen zodat niet meer overeenkomt met de publieke sleutel van de afzender . De vingerafdruk is formeel bekend als een " hash . "
Nobody's Perfect

Om voor de ontvanger om het bericht te openen , moet hij een woordgroep invoeren om te controleren of hij is bevoegd om zijn prive- sleutel te gebruiken . Het woord " wachtzin " de voorkeur boven " password ", omdat de gemakkelijkste wachtwoorden te breken zijn degenen die zijn gewoon te kort . Omdat het mogelijk is voor iemand om uw wachtwoord te raden , hetzij door handmatig het of door het maken van een stukje software een snelle -het-vuren salvo van gissingen voeren automatisch , het is geen perfect systeem . Vandaar , "pretty good privacy . "
Waar het te

Dus Verkrijgen hoe gaat men aan boord te krijgen met deze ? Nou ja , kunt u recht naar de bron te gaan , als je wilt. De PGP Corporation biedt een enorm scala van encryptie -producten , uit persoonlijk thuisgebruik tot grootschalige bedrijven . Als je gewoon wilt uw mail of gegevens te versleutelen op uw harde schijf , is er PGP Desktop Thuis , die u zal draaien rond de $ 100 bij de detailhandel . Dat is ongeveer de goedkoopste optie vind je van de bron .
Gratis alternatieven

Ondertussen is er een schat van open - source -opties . Het proces van publieke sleutel cryptografie is niet gepatenteerd , maar specifieke implementaties ervan zijn . Als u gebruik maakt van Mozilla Thunderbird ( het e- tegenhanger van Firefox ) , dan is er de gratis Enigmail add - on . Firefox heeft ook een eigen add - on genaamd FireGPG die wordt geleverd met ingebouwde ondersteuning voor Google Gmail . Als u wilt dat een standalone applicatie , is er GnuPG , maar het komt niet met een GUI ( grafische gebruikersinterface ) . Uw beste inzet is Gpg4Win , die GnuPG omvat , verschillende GUI's , en ondersteuning voor Internet Explorer en Microsoft Outlook .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe te WinZip gebruiken op Tar…
·Hoe u een proxy Debug 
·Hoe te underclock een Eee PC 9…
·Hoe te herstellen Beschadigde …
·Hoe maak je een VB Script Verw…
·De beste gratis Spyware & Adwa…
·Hoe om te controleren een dvd …
·Hoe te downloaden van de PSGro…
·Hoe kan ik downloaden FX Grafi…
  Related Articles
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een nieuw Microsoft Office -…
Heb ik een nieuwe sleutel Als ik kopen g…
Hoe de licentiecode voor Microsoft Offic…
Hoe vindt u de productcode van Microsoft…
Hoe kan ik streepjes beschreven voor Par…
Hoe vindt My Office 2007 Key 
Hoe de Key Change op Word- documenten 
Hoe stel ik Aantal Ingevoegd Spaces voor…
  Software Articles
·Hoe maak je een animatie uploaden naar G…
·Hoe te verwijderen Album Art Van Windows…
·Hoe te Microfilm converteren naar PDF 
·Excel Tutorials for Kids 
·How to Get Rid van Beacon Spyware 
·Hoe kan ik muziek toevoegen aan een Powe…
·Hoe maak je een PowerPoint Movie Format …
·Wat is de extensie . Thm ? 
·Hoe maak je een knop Verblijf in Omlaag …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com