Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
De beste gratis Spyware & Adware Removal
Spyware of adware is alle software die een functie in uw computer uitvoert zonder uw medeweten , zoals het verzamelen van uw persoonlijke gegevens , het downloaden van advertenties of de configuratie van uw computer te veranderen . Deze bestanden kunnen de prestaties vertragen en soms schadelijk zijn voor uw computer . Het is essentieel dat elke computer eigenaar heeft een soort van betrouwbare software op de computer van deze bestanden te ontdoen , maar er is geen noodzaak om dure programma's te kopen . Spybot Search & Destroy

Talk
een paar computer techs of lees tech blogs en ​​je zult merken dat veel techs raden de gratis spyware tool genaamd Spybot Search & Destroy ( zie bronnen hieronder ) gemaakt en gepubliceerd door veiliger - Networking.org . Dit was een van de oorspronkelijke spyware programma dat is ontwikkeld om volledig vrij te zijn door een team van techs die dachten dat het internet veilig moeten zijn . Naast de software voor het vinden en uitroeien spyware , ze hebben ook veel technische informatie over hun FAQ pagina voor een groot aantal computer problemen .
Lavasoft Adaware

Adaware
( zie Bronnen hieronder ) , ontwikkeld door Lavasoft , is een marktleider voor de afgelopen 10 jaar voor computer eigenaren die willen scannen , te wissen en te voorkomen dat toekomstige spyware en adware aanvallen . Malware is een term voor de combinatie van spyware , adware en andere bestanden die proberen om dingen te doen zonder de juiste machtigingen en Adaware is gericht op het elimineren van malware voor jaren . Stel het programma om automatisch bij te werken en bewaken van uw systeem , en u kunt gerust zijn als je online wetende dat uw computer is beschermd .
Spyware Doctor

spyware Doctor ( zie Referenties ) , gemaakt en gedistribueerd door PC Tools , is een veelzijdige spyware programma dat uw pc scant en kijkt wanneer het in gebruik is , houden deze vrij van ongewenste programma's en bestanden . PC Tools heeft ook een gratis virusscanner en een selectie van andere utility software die u kunnen helpen uw computer blijven draaien zo efficiënt mogelijk .
Glary Utilities

Glary Utilities ( zie bronnen hieronder ) is een register schoonmaken software die niet is een spyware - tje , maar is nuttig voor het houden van uw registers genormaliseerd , die op zijn beurt maakt veel spyware bestanden onbruikbaar . Het houden van uw register bestanden in goede conditie is ook noodzakelijk voor na spyware is aangetroffen in uw computer en verwijderd worden door andere software . Vele malen , spyware en adware zal de register bestanden , waarvan sommige van uw software kunt uitschakelen veranderen . Glary Utilities kan helpen om deze register bestanden herstellen nadat de spyware is verwijderd .

Previous: Next:
  Utility Software
·Updaten Drivers voor Gateway C…
·Wat is CCleaner Cleaning? 
·Hoe maak je een MP4 convertere…
·Hoe kan ik Windows Vista Boot …
·Hoe te converteren naar ISO MD…
·Hoe te identificeren een Intel…
·Hoe te wissen schrijven beveil…
·Hoe te MSI -bestanden uitpakke…
·Hoe kan ik een wachtwoord in e…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
  Software Articles
·Hoe te Kwartaal Pagina Ontwerpen in Adob…
·Hoe te converteren Video AVI naar een UD…
·Hoe te Mix Songs Make Into One Song on i…
·Hoe te Accents Doe Letters in OpenOffice…
·Hoe maak je een banner maken voor kinder…
·Hoe je iemands naam in Roblox 
·Hoe om te gaan naar een rij in een groot…
·Hoe te verwijderen Java Plug -in Control…
·Hoe de Ratings in Media Player uitschake…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com