Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe maak je een banner maken voor kinderen
Als uw kind een aanstaande verjaardag of een meisje of een padvinder vergadering of er iets bijzonders bereikt , trekken de aandacht en pronken met de gelegenheid met een banner . In plaats van de aankoop van een generieke banner uit de winkel , maak je eigen kind - centered banner behulp van een van een verscheidenheid van computerprogramma's . Met slechts een paar muisklikken en een beetje tijd , ben je klaar om je kinderen te vieren . Wat je nodig hebt
Microsoft Publisher
Microsoft Paint
Digitale foto
Microsoft Word
Toon Meer Aanwijzingen
behulp Uitgever
1

Open uitgever , klik op " Publicaties voor Print " en selecteer " Banners ". Blader door de banner ontwerpen en dubbelklik op een, waarin het item wordt geopend in de Publisher werkruimte . Om de banner formaat wilt wijzigen , klikt u op " File " en " Pagina-instelling ", typ in de gewenste banner formaat en klik op "OK . " Kopen van 2

Klik je cursor in de tijdelijke aanduiding banner kop , die wordt gemarkeerd . Typ direct over de gemarkeerde tekst met uw eigen , zoals " Gelukkige 10de Verjaardag , Max! " Of " Gefeliciteerd met je A + verslag kaart , Eddie ! " Gebruik de werkbalk tekst aan de bovenkant van de pagina om het lettertype te wijzigen , grootte en kleur van de letters .
3

klik met de rechtermuisknop op de afbeelding aan de linkerkant van de banner . Selecteer " Change Picture " en kies " Clip Art . " Typ een woord of zin in de " Zoeken naar " vak , zoals ' verjaardag ', ' ballonnen ', ' cadeautjes ' of ' voetballer, " en klik op" Go ". Blader door de graphics en dubbelklik op een, die in de plaats op de banner verschijnt . Herhalen om de afbeelding te veranderen aan de rechterzijde van de banner .
4

( Optioneel ) Geef de banner een kleurrijke achtergrond door te trekken naar beneden in het menu "Format " en selecteer " Achtergrond . " Click een van de gekleurde vierkantjes , die direct verandert de kleur van de achtergrond van de banner 's . Sla deze stap over als u van plan om de banner op gekleurd of folie papier af te drukken .
5

Open het menu "Bestand " , klik op "Opslaan als ", geef de banner een naam en sla naar uw computer .
met Paint

Open Paint 6 , klik op "Bestand" en kies "Openen . " Navigeer naar een digitale foto van uw kind op de computer en dubbelklik op de bestandsnaam , die het beeld in de verf werkruimte geopend. Klik op de " Select " tool, die eruit ziet als een doos gemaakt van stippellijnen . Teken de omtrek rond de afbeelding met de rechtermuisknop op de omtrek en kies 'Kopiëren'.
7

Open het menu "Bestand " en klik "Nieuw . " Klik op de " beeld " menu en selecteer" Eigenschappen ". Stel de gewenste banner formaat , zoals 70 inch bij 10 inch , en klik op de knop" OK " . Klik rechts op de banner witte ruimte en selecteer "Plakken ", die geplakt in de foto van uw kind . Sleep deze op zijn plaats aan de linkerkant van de banner .
8

Klik op de functie " Tekst " , die eruit ziet als een "A " op de " Tools" palet. Klik op de banner , als een werkbalk tekst niet verschijnt , klikt u op "View" en selecteer " Tekst Toolbar . " Kies een lettertype en verhoging van het lettertype tot 150 of 200 . Typ de banner kop , zoals " Get Well , Rose " of " Have Fun at Camp , Frances ! "
9

Klik op de functie " Airbrush " , die eruit ziet als een spray - verf kan . Selecteer de grote werveling kop en kies een verfkleur van de " Color Picker " aan de onderkant van het scherm . Klik om de witte ruimte van de banner , het toevoegen van confetti . Schakel verf kleuren en blijven klikken voor een regenboog effect .
10

Open het menu "Bestand " en klik op "Opslaan als . " Geef de banner een naam en kies een plaats om het te redden op uw computer .
behulp van Word

Open Word 11 , klikt u op het menu " File " en selecteer " Nieuw . " Toen de "Nieuw Document " venster opent , type " banner " in de " online zoeken naar " en klik op "Go ". Blader door de resultaten , dubbelklikt u op een link voor een banner voorvertoning en klik op " Download " om een banner te openen in Word werkruimte .
12

Markeer het placeholder banner bericht met uw cursor , typ de nieuwe kop rechts over de woorden , zoals ' Sammy 's Birthday Party Here! "of " Goldie & rsquo ; . s Halloween Party House " Gebruik de werkbalk tekst aan de bovenkant van de pagina om het lettertype te wijzigen in een kindvriendelijke keuze, zoals Bradley Hand of Kirsten , en het vergroten van de grootte van het woord of de kleur van de letters < br . >
13

Klik eenmaal afbeelding een tijdelijke aanduiding op de banner om deze te markeren , druk vervolgens op de toets "Delete" om het te verwijderen . Open het menu "Invoegen " , klik op "Beeld" en kies " Uit bestand . " Blader naar een foto van uw kind op de computer en dubbelklik op het beeld, dat op de banner verschijnt . Sleep deze op zijn plaats met uw cursor .
14

Voeg een afbeelding om de banner door te trekken naar beneden in het menu "Invoegen" , klikken op " Beeld " en te kiezen voor " Clip Art . " Type een woord of een zin zoals " party ", "kids " of "gift bags " in de " Zoeken naar " en klik op "Go ". Blader door de resultaten , dubbelklikt u op een afbeelding om deze toe te voegen om de banner en sleep deze op zijn plaats met uw cursor .
15

Trek het menu "Bestand " , klik op "Opslaan als ", de naam van de banner en sla het op uw computer . < br >

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe te converteren naar CMYK i…
·Hoe kan ik dubbele MS Word-bes…
·MS Publisher Informatie 
·Hoe om PDF's converteren naar …
·Alfabet Belettering Styles 
·Hoe te adverteren Flyers maken…
·Afdrukken in RGB- modus 
·Hoe naar RTF converteren naar …
·Hoe te Lines toe aan een InDes…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een gebruikers-ID in Microso…
·Hoe kan ik een kolom sorteren in het Exc…
·Hoe goed Tekst uitvullen 
·Hoe te veranderen van iTunes naar Window…
·Hoe Berekeningen met Microsoft Excel 
·Hoe te tekenen in millimeters in AutoCAD…
·Schets Effecten in GIMP 2.6 
·Hoe maak je een CD-R branden met foto's …
·Hoe krijg ik de Werkbalk Back in Word Pe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com