Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe Berekeningen met Microsoft Excel
Microsoft Excel is een programma waarmee die moeten worden berekend om een ​​hoge mate van nauwkeurigheid met verschillende wiskundige en wetenschappelijke functies uitvoeren . Gegevens kunnen in Excel en berekeningen op basis van die gegevens worden ingevoerd wordt automatisch bijgewerkt en weergeven . De tekst kan ook in Excel worden ingevoerd om te helpen zin van de getallen , tabellen en grafieken kunnen snel worden gemaakt om alle gegevens een visuele aspect dat maakt het makkelijker te begrijpen en te begrijpen geven . Instructies

Lancering Microsoft Excel 2010 1 . Het volgende proces is een voorbeeld van hoe je berekeningen uit te voeren . U kunt hetzelfde proces te volgen met een bestaande numerieke spreadsheet .

Klik 2 op een cel in een nieuw werkblad en voer een nummer in de cel . Druk op "Enter " om het nummer op te slaan en naar de volgende cel naar beneden . Afwisselend op " Tab " om de cel te slaan en naar de volgende cel naar rechts , of druk op een pijltjestoets om de cel te slaan en naar de volgende cel in de aangegeven richting . De cel kan ook worden opgeslagen door te klikken op de muis in een andere cel .
3

Voer een nummer in de volgende cel , de cel te slaan en te verplaatsen naar een nieuwe, lege cel door middel van de " Enter ',' Tab ' of pijltjestoetsen , of met behulp van een muisklik .
4

Druk op de toets " Equal " ( " = " ) op het toetsenbord en klik op de muis een keer in de eerste cel dat een aantal is aangegaan . Druk op de toets " Plus " ( " + " ) op het toetsenbord ( Houd de toets " Shift " en druk op de toets " Equal " op de meeste toetsenborden ) en klik op de muis een keer in de tweede cel die een getal is aangegaan . Druk op de toets " Enter " of " Tab " -toets om de formule op te slaan en de resultaten van de optelling van de twee cellen . Klik terug in de eerste of tweede cel die een getal is aangegaan en het nummer wijzigen . Sla de cel om het antwoord verandering automatisch te zien in de cel met de formule .
5

Klik op de cel die de formule bevat . Merk op dat de cel geeft het antwoord op de vergelijking , maar de formule balk bevat de werkelijke formule in een vorm die vergelijkbaar is met " = A1 + A2 " waarbij A1 is de kolom en rij van de eerste cel die gegevens en A2 bevat, is de kolom en rij van de tweede cel die gegevens bevat . Merk ook op dat de " + " teken geeft toevoeging van de inhoud van deze twee cellen
6

Klik in de formule balk aan de bovenkant van het scherm en verander de " + " teken om een " . - " teken en druk op enter om de formule op te slaan. Merk op dat de formule iets wat lijkt op " = A1 - A2 " en de cel met de formule nu blijkt het antwoord voor een aftreksom in plaats van een aanvulling probleem leest nu . Verander de " - " . Symbool een " * " voor vermenigvuldigen of een " /" te delen indien gewenst
7

Klik in een lege cel om de cel te selecteren . Houd de toets " Shift " en druk op " F3 " op het toetsenbord , of afwisselend op " Formule " op de werkbalk en klik op " Functie invoegen " om toegang te krijgen tot de " Functie invoegen " Wizard voor de geselecteerde cel .
8

Klik eenmaal op het pull- down menu naast " of Selecteer een categorie " en klik op " All " om een ​​lijst van alle beschikbare functie in Microsoft Excel 2010 te zien . Klik een keer op elke naam functie om een ​​korte beschrijving en gebruik indicatie zien . Klik op " OK " om een ​​bepaalde functie te selecteren en open de bijbehorende tovenaar voor die functie . Vul in en druk op " OK " om de functie in te voegen in de geselecteerde cel in het werkblad .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe gegevens Pagina formuliere…
·Hoe maak je een Gestreepte Lin…
·Hoe te Lower Case Data Merk Al…
·Verschillende soorten Grafieke…
·Hoe kan ik Excel -bestanden ve…
·Hoe je Office 2007 converteren…
·Wat is de Office Excel-program…
·Hoe Page Orientation gebruiken…
·Hoe te Relatieve frequentiever…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is een eigen risico in QuickBooks ? 
·Hoe te Autocad Roof Hatch Patterns In ee…
·Hoe maak je een Excel-werkmap publiceren…
·Hoe maak je een sjabloon voor uw vergade…
·Microsoft Access 2003 Verklaarde Vragen 
·Hoe te exporteren Van Encore naar Finale…
·Hoe te stoppen met het bijhouden van de …
·Drupal RSS Feed Tutorial 
·Hoe te converteren DC5 naar DWG 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com