Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Taakbeheer Explained
De Taakbeheer wordt gebruikt om de status van een computer in real - time te volgen . Elke seconde , processen kunnen worden bekeken , het uitvoeren van toepassingen bekend en actieve gebruikers vermeld . Allocatieproces De CPU kan worden aangetoond en beslissingen gemaakt op basis van de resultaten . Task Manager biedt de interface voor onmiddellijke actie worden genomen met betrekking tot het besturingssysteem van de computer . Toepassingen Tab

Het tabblad Application in Taakbeheer worden alle actieve operationele programma's op de computer . Op dit tabblad kan de beheerder sluiten , openen of over te schakelen naar een andere geopende toepassing snel .

Om een actieve applicatie , eerste open Taakbeheer te sluiten door met de rechtermuisknop te klikken op de werkbalk computer . Selecteer " Taakbeheer . " Ga naar het tabblad Toepassingen en markeer de gekozen actieve programma en vervolgens op " Taak beëindigen . " Een alternatieve manier om Taakbeheer te openen is om de Ctrl , Alt en Del toetsen drukt allemaal tegelijk .

Te schakelen naar een ander actief programma , markeert u de toepassing gevonden in de getoonde uit het tabblad Toepassingen lijst en druk op " schakelen . "

Om een ​​programma te openen , drukt u op" Nieuwe taak " en klik vervolgens op " Bladeren " en zoek naar de locatie. Om toegang te krijgen tot het bestand of programma sneller , typt u het volume letter en een dubbele punt en druk vervolgens op " Bladeren . " Bijvoorbeeld " C : " .
Processen Tab

Processen
kan worden gesloten van dit tabblad . Identificeer specifieke processen door te kijken onder de " User Name " kolom . Wees voorzichtig niet om deze te sluiten uit de processen met het woord " SYSTEM " in het " User Name " kolom , tenzij dit absoluut noodzakelijk is . Sommige , wanneer gesloten kan het systeem af te sluiten , en een reboot nodig zal krijgen het systeem weer up and running . Om een proces te sluiten , markeren en druk vervolgens op " Proces beëindigen . "
Tabblad Prestaties

Grafieken
voor de Central Processing Unit Gebruik ( CPU-gebruik ) en pagina File Usage ( PF Usage ) met inbegrip van hun recente laatste paar seconden van de geschiedenis worden weergegeven vanuit dit tabblad . Elke prestatie spikes of afneemt kan hier worden waargenomen . De totale toewijzing van processen , CPU en de Commit Charge wordt vermeld op het tabblad Prestaties en deze informatie wordt ook in de onderste rij van elk tabblad getoond .
Tabblad Networking

Actieve netwerkverbindingen worden vermeld onder de " Adapter Name " kolom . Andere kolommen bevatten " Netwerk Gebruik , " " Link Speed ​​" en " staat" van de verbinding . Als er meer tijd nodig is om de voortdurend rollende display te zien , gewoon bevriezen op het scherm . Om dit te doen , klik op "View " in de werkbalk menu en ga naar " Snelheid bijwerken " en vervolgens op " Pauze ".
Actieve Gebruiker Indicator Tab

Beheer actieve en inactieve computergebruikers door te wijzen op hun computer naam uit de lijst in de kolom "Gebruiker" . Druk op " Disconnect " of " Afmelden . " Dit is handig als een gebruiker vergeet af te sluiten zijn computer , of als iemand vergeet af te melden tijdens routine of kritische systeem onderhoudsschema's worden geïmplementeerd .
Alter Computer Status

De Task Manager biedt mogelijkheden om een ​​computer aan " Hibernate " of zet het in " stand-by " modus in te stellen . Andere opties zijn " Turn Off ", " Restart ", " Afmelden Administrator " en " Andere gebruiker . " Als u een van deze opties selecteren , klikt u op "Shut Down" in het menu werkbalk en selecteer de gewenste taak .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe te openen Uha Opmaak 
·Microsoft Patch implementatieh…
·Hoe maak je een Pixel Ruler ge…
·Toshiba Satellite Diagnostic T…
·Ik kan geen verbinding met het…
·Welke soorten van HP QC Instal…
·Hoe je Gebruikers toestaan ​​o…
·Kan ik een ISO van een reeds g…
·Hoe maak je een Paint - achtig…
  Related Articles
Hoe te Research Task Pane gebruiken in W…
Hoe je het taakvenster Documenten herste…
Hoe maak je een Business Contact Manager…
How to Get Windows Media Player te spele…
Hoe te Orbit Download Manager installere…
Activity Monitor Explained 
Hoe om Taakbeheer te installeren 
Hoe je Download Manager zoeken in Vista 
Hoe u uw Business Contact Manager- delen…
  Software Articles
·Hoe te Grafieken bewerken in Excel 2010 
·Hoe te MIDI Van Overgangsverschijnselen …
·Hoe kan ik muziek op een PowerPoint Slid…
·Hoe je Line Numbers In Scripts 
·Hoe maak je een M - Audio Mic Met Auditi…
·Hoe te maken en toevoegen van een waterm…
·Hoe een PDF importeren in PowerPoint 
·Remote Desktop Tools voor LINUX 
·Hoe te CoreAVC gebruiken Met MPC 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com