Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Microsoft Patch implementatiehulpmiddelen
In een organisatie met meer dan een paar werkstations of servers , de noodzaak om de patch management automatiseren binnenkort zal worden gerealiseerd . Er zijn twee manieren waarop patch management kan worden bereikt . Dit kan worden uitgevoerd door gebruik van rapportage tools of het gebruik van het management of implementatieprogramma's . Rapportage tools omvatten HFNETCHK tool. Deze tools presteren netwerk auditing en geven een gedetailleerd overzicht van wat er moet worden geïnstalleerd of bijgewerkt. Deze tools echter geen wijzigingen aan te brengen . Beheer of implementatiehulpmiddelen zijn echter in staat om de patches te downloaden en gelden voor zowel lokale als remote machines . Ze kunnen worden geconfigureerd onder richtlijn van de beheerder bij te werken en duw de benodigde patches adequaat . Windows Server Update Services ( WSUS )
p Dit is een patch en update- management applicatie die netwerkbeheerders in staat stelt om de meest recente Microsoft- updates te implementeren en ze volledig te verdelen over een netwerk in een volledig geautomatiseerde methode . Deze toepassing kan worden gebruikt op Microsoft Windows Server 2000 , Server 2003 en Windows XP . WSUS heeft echter de beperking van het niet kunnen om vlekken over toepassingen van derden, zoals Adobe Acrobat en Firefox toe te passen . WSUS is dus niet een volwaardig patch management systeem . Het kan worden gecombineerd met Microsoft Baseline Security Analyzer om een ​​betere oplossing te bieden . Beide zijn gratis applicaties .
Microsoft Baseline Security Analyzer ( MBSA )

Deze gratis hulpprogramma dat Windows Server 2008 ondersteunt en alle versies van Windows-besturingssysteem is compatibel met Windows Update en andere Windows Update Services . Het wordt gebruikt door netwerk- en IT-beheerders te bepalen en configureren, onjuiste beveiligingsconfiguraties evenals installeert ontbrekende beveiligingsupdates op computersystemen in een netwerk . De MBSA 2.2 -versie wordt gebruikt als een zekerheid en een vulnerability assessment scan tool die helpt bij de beveiliging en IT-professionals zorgen voor veiligheid in netwerken .
Shavlik NetChk

gratis hulpprogramma , ondersteund door Microsoft , vult het gat dat MBSA achterlaat door het analyseren van oudere Microsoft-producten die Microsoft niet langer ondersteuning . Het scant en detecteert ontbrekende patches op machines in het netwerk en geeft een beveiligingsstatus van individuele machines door het genereren van MBSA - compatibele output bestanden .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe om dubbele bestanden te be…
·Hoe kan ik een DVD-map In Wind…
·Hoe te converteren naar DI Fle…
·Wat doet CC Cleaner Vermiste G…
·Hoe te synchroniseren met Chro…
·Hoe maak je een SWF spelen in …
·Hoe om bestanden te zoeken in …
·Hoe te XPS converteren naar Ti…
·Hoe te Externe schijven die ni…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe te Clip Art draaien in Microsoft Off…
  Software Articles
·Hoe maak je een 2 Kolom lijst in een Exc…
·Hoe verwijder je een ongewenste element …
·Hoe te Facturen Van QuickBooks Verwijder…
·Hoe te gebruiken Dell DJ met Windows Med…
·Hoe maak je een Kolomeinde in Word invoe…
·Hoe je MS Word kopiëren van een laptop …
·Sneltoetsen Vervang in Microsoft Word 
·Hoe je bestanden in PDF -formaat 
·Hoe te Dolphin Emulator configureren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com