Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Speed ​​Typing Software
Typen software producten zijn bedoeld om het typen snelheid en nauwkeurigheid van een persoon te verbeteren - de twee belangrijkste factoren bij het bepalen van het typen vermogen . Typesnelheid wordt gemeten in woorden per minuut ( WPM ) , een score die ook rekening houdt met het aantal gemaakte fouten . De meeste typen software genereren een WPM score na de correctie van fouten , de gecorrigeerde score is gebaseerd op typesnelheid , waarin elk fouten weg te nemen punten van de totaalscore . Touch Typing

Blind typen
is de praktijk van het typen zonder te kijken naar het toetsenbord. Blind typen verbetert snelheid , omdat de typiste geen individuele sleutels telkens lokaliseren , en kan het toetsenbord basis spiergeheugen bedienen . Typen software , zoals TypingMaster en EliteTyping , verhogen typesnelheid door het aanbieden van lessen op de basisprincipes van blind typen , zoals pols- oriëntatie en vinger plaatsing , alsook uitgebreide lessen voor alle vingers . Afgezien van de snelheid , het typen software producten helpen ook met de nauwkeurigheid door het verminderen van het aantal fouten een typiste maakt , en het elimineren van stress in de vingers , armen en nek door het verbeteren van houding .
Toetsenbordindeling
< br >

de introductielessen in de meeste typen software meestal oriënteren de leerling met de lay-out van het toetsenbord . Het QWERTY is de meest vertrouwde schikking moderne computers en software meeste zijn ontworpen om deze variant; andere structuren, zoals de Dvorak worden ook gebruikt , maar typen software is zeldzamer . Software voor de QWERTY-indeling vertrouwd de leerling om de groepen verwante toetsen , zoals de alfanumerieke toetsen die het grootste deel van het toetsenbord , het toetsenbord en de speciale functietoetsen , gemarkeerd F1 tot F12 . Deze kennismaking met het toetsenbord is belangrijk omdat de snelheid het typen lessen omvatten sneltoetsen voor gemeenschappelijke acties , zoals " Kopiëren" en "Plakken ", gebruikt in de meeste tekstverwerkers .
TypingMaster Pro < br >

TypingMaster Pro is een bewezen software te typen snelheid en nauwkeurigheid van een persoon te verbeteren . Volgens de website van het product , de software bevat aangepaste oefeningen en relevante feedback om een leerling te begeleiden bij elke les . De software is intuïtief , automatisch aanpassen van moeilijkheidsniveaus volgens individuele vooruitgang , en het aanreiken en de nadruk op specifieke zwakke punten , om de prestaties in slechts drie tot vijf uur van de opleiding te verbeteren . Webpagina van het product belooft dat het programma " verhoogt typesnelheid aanzienlijk , bespaart veel kostbare werktijd . "
Eigenschappen

Typen software
kan worden geëvalueerd op basis van feature set . Goede software moet de lessen te presenteren op een manier die de leerling voelt zich gemotiveerd om te doen , en veelzijdig , veelomvattend en aanpasbaar moeten zijn . Sommige software , zoals Stamina Typing Tutor en Klavaro Touch Typing Tutor , een volledige set functies , zoals ondersteuning voor verschillende toetsenbordindelingen , waaronder QWERTY en Dvorak , virtuele toetsenbord , en zelfs spelletjes en audiofragmenten . Afhankelijk van de ontwikkelaar, de software kan wel of extra functies , zoals ondersteuning voor verschillende talen , flexibiliteit om aangepaste lessen , of aanpassingsvermogen te ontwikkelen voor leerlingen van alle leeftijden hebben.
Habits
< br >

Naast het aanbieden van lessen , het typen van software producten helpen ook met praktijken die snelheid kunnen verbeteren . Enkele inleidende lessen bieden hulp op houding , de plaatsing van de monitor ten opzichte van het toetsenbord en de polsen , en zelfs toetsenbord stijl - bijvoorbeeld , kunnen sommige typisten liever kleinere toetsen die kunnen worden bediend door een lichte tik , terwijl anderen zich meer thuis voelen met een toetsenbord met grotere , meer rigide toetsen .

Previous: Next:
  Utility Software
·De Dos en Don'ts van Duplicate…
·De beste spyware & Trojan Remo…
·How to Get Rid van WinZip 
·Hoe de Alcohol verwijderen Too…
·Hoe je RAM Boost V2 
·Hoe maak je een stille install…
·Hoe naar Mount een Virtual Dri…
·Picture Recovery Tools 
·Toegang tot een Belkin 150N Va…
  Related Articles
Hoe Word Processing Software gebruiken 
Gratis Address Label Software 
Hoe te OpenOffice Writer Word - Processi…
Vooral een roman - - Hoe maak je een rom…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Hoe u Microsoft Office gebruiken door Ta…
Hoe te installeren en configureren WordP…
Hoe te Typing Speed ​​Bereken 
Hoe registreer ik mijn Microsoft Office …
  Software Articles
·Hoe wordt de digitale handtekeningen in …
·Animation Shop 3 Tutorials 
·Hoe te Correcties in Microsoft Word verb…
·Hoe te Heads Transplant in Photoshop 
·Hoe kan ik iTunes Music naar een PowerPo…
·OpenOffice Suggestions tijdens typen 
·Informatie over Superdisk Back Up 
·Hoe te zoeken , knippen en plakken een C…
·Hoe te converteren Word- afbeelding naar…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com