Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe je verloren gegevens Na een Systeemherstel Recover
Een van de taken van een netwerkbeheerder is het herstel van verloren bestanden en mappen . Hoewel dit alledaags kan worden , wordt het uiterst belangrijk wanneer een server of computer met onvervangbare bestanden mislukt . Een systeem te herstellen zal terug de server functionaliteit . De back-up recovery procedure herstelt de onvervangbare data . Wat je nodig hebt
Administratieve of Backup Operator's rekening
Backup media
Toon Meer Aanwijzingen

Aanmelden 1 op de computer met behulp van de administratieve of back- exploitant rekening waar de bestanden moeten worden hersteld . Dit hoeft niet te worden op dezelfde computer waarop de bestanden zijn een back-up . Als je klaar bent , sluit u de back-up media aan de computer . Kopen van 2

Klik op de knop 'Start' om het menu Start te openen . Klik op " Alle Programma's" en vervolgens " Accessoires ", gevolgd door " System Tools . " Klik ten slotte op "Back-up " om de Windows- hulpprogramma Back-up te starten en beginnen met de wizard. Deze zelfde hulpprogramma wordt gebruikt om bestanden uit backups terugzetten . Om het herstelproces te beginnen , klik op "Volgende . " Selecteer " Bestanden en instellingen terugzetten . " Klik op " Next " om verder te gaan .
3

Klik op de knop "Bladeren" om uw back navigeren en selecteren van de back-up media . De geselecteerde back-up moet dan worden vermeld onder " Backup Identificatielabel . " Klik erop om het te selecteren .
4

Zoek onder ' Artikelen om Restore " een klein pictogram dat eruit ziet als een CD genaamd " File " met een grijze vak links . Klik op het kleine " + " teken aan de linkerkant van het vak om de weergave uit te breiden . Het kan gaan meerdere lagen diep , afhankelijk van de indeling van de gegevens oorspronkelijk bevonden . Zoals u uit te breiden op het standpunt , merken dat sommige van de dozen worden niet grijs weergegeven . Klikken op deze dozen selecteert hen en alle gegevens onder hen te worden hersteld . Als u niet wilt alles wat werd geselecteerd herstellen , kunt u verder uitbreiden van het uitzicht , het vakje aangevinkt vakjes naast de items die u niet wilt hersteld . Als je klaar bent , klik op "Volgende . "

Beoordeling 5 het bevestigingsscherm om ervoor te zorgen dat de gepresenteerde informatie correct is. Wanneer u zeker bent van de instellingen , klikt u op ' Voltooien '. Een venster zal verschijnen en zal het herstelproces te geven. Als u een waarschuwing met betrekking tot een gebrek aan functie ondersteuning te ontvangen, klikt u op "OK" om verder te gaan . Indien u wenst te zien precies wat werd uitgevoerd toen het herstelproces is voltooid draait, klik op de knop "Rapporten" voor meer informatie . Anders klikt u op " Sluiten" om het proces te voltooien .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe maak je een . Pln Bestand …
·Hoe te vinden en verwijderen C…
·Hoe te branden van een Mac Afb…
·Hoe te tekstherstel Converter …
·Hoe te Thumbnails maken met Fe…
·Hoe de Burn Status in Nero Res…
·Hoe maak je een DOS -programma…
·Hoe te Privoxy installeren 3.0…
·Hardware & Software Specificat…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Limewire Installatie Problemen 
·Verwijderen van verborgen bestanden in Q…
·Hoe een Educatieve Software Review schri…
·Hoe te SPSS software Interpreteer voor C…
·How to Get Rid van Jump Malware 
·Hoe te verwijderen Tryout Vanaf Illustra…
·Hoe maak je een Exchange Mailbox aan PST…
·Hoe je Fire Draw in Illustrator 
·Hoe om email adressen te importeren uit …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com