Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Mac-adresboek Alternatieven
Adresboek is een kleine software- utility van Apple die elektronisch organiseert contacten van een gebruiker in een gestroomlijnde toepassing . Het programma slaat namen , fysieke en online contactgegevens en notities van de gebruiker, het synchroniseren van deze gegevens met andere hulpprogramma's , zoals Mail en iChat . Hoewel Adresboek wordt standaard geleverd met de meeste Mac OS X-besturingssystemen , veel ontwikkelaars bieden Mac alternatieven met vergelijkbare functies . Bento

Softwareontwikkelaars
, FileMaker , heden Bento for Mac , tot aan de derde versie in 2010 . Bento bewaart en organiseert contacten en houdt gebruikersgegevens , projecten en evenementen gestroomlijnd . Het programma maakt gebruik van 35 vooraf ontworpen sjablonen om contacten te organiseren , projecten , evenementen plannen , koppeling foto's , catalogus digitale inventarissen , de gaten houden activa en opnemen factureerbare uren en betalingen .

Het strekt tot gepersonaliseerde levensstijl door het houden van tabs op studenten , zoeken eet-en uitgaansgelegenheden , het opslaan van recepten en het bijhouden van een dieet en lichaamsbeweging log . Agenda's en contacten met elkaar via synchronisatie met iCal , MobileMe , iPads , iPhones en de iPod Touch . Bento biedt ook beveiligingsopties zoals wachtwoordbeveiliging en encryptie , evenals informatie - uitwisseling functies . FileMaker biedt deze Adresboek alternatief voor gratis trial en downloadbare aankoop op de website van de vennootschap .
Thunderbird

Mozilla
, ontwikkelaars van de populaire Firefox webbrowser , bieden Thunderbird , een Adresboek alternatief dat eveneens opslaat en integreert contacten . Via een tabblad en doorzoekbaar interface Thunderbird biedt een one - click adresboek dat contact informatie en details , zoals foto's en verjaardagen slaat . Dit programma bevat ook een e - mailaccount installatiewizard, activiteit manager , gehechtheid herinnering , Snelfilterwerkbalk en bericht archiveren . Thunderbird richt zich op e - mail opties , zodat gebruikers aangepaste looks en interfaces te creëren .

Deze organizer software maakt gebruik van een reeks van " slimme mappen " om contacten te beheren . Beveiligingsopties zijn onder bescherming van de privacy , phishing bescherming en automatische updates . Voor gebruikers van het maken van de overstap van Adresboek naar Thunderbird , het laatste hulpmiddel is voorzien van een migratie- assistent . Mozilla biedt deze Mac - , Windows - en Linux - compatibele programma bij haar Mozilla Messaging website .
Entourage

Entourage
voor Mac , een programma met soortgelijke functies als die van Adresboek , komt van de ontwikkelaars bij Microsoft . Een deel van de Microsoft Office suite van programma's , Entourage beheert contacten en schema's via een minimalistische kleurgecodeerde interface. Het programma beschikt over een To - Do list manager en de Dag agenda My , die synchroniseert met desktop van de gebruiker en e - mailprogramma's . Naast het opslaan van contacten en het beheren van schema's , Entourage synchroniseert met Microsoft Office en stelt gebruikers in staat om iPhoto foto's slepen en in Word en andere Office-programma's te laten vallen .

Beveiliging Het hulpprogramma 's verbiedt onwettige berichten en ook filters scam e - mails en phishing . Entourage wordt geleverd als onderdeel van de Microsoft Office suite , die beschikbaar is voor Mac- en Windows- computers via downloadbare aankoop op de website van Microsoft of fysieke aankoop in de detailhandel .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe je Visual Studio 2010 Spel…
·Hoe controleert de Memory Type…
·Hoe te openen TCP en UDP op Li…
·Hoe te wijzigen FTP Met Webmin…
·Hoe maak je een Directory List…
·Hoe te WMF converteren naar EP…
·Hoe te eTrust PestPatrol Activ…
·Receipt Scanning Software 
·Programma's om Clean Up Comput…
  Related Articles
Hoe te Adresstickers maken 
Hoe te gebruiken Mail Merge om Adresstic…
Gratis Address Label Software 
Over Adresstickers 
Hoe te Etiketten op de computer afdrukke…
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe maak je Etiketten adres met Word Per…
Hoe te Etiketten met afbeeldingen Creër…
Hoe CD etiketten op een Mac Creëren 
  Software Articles
·Hoe te Mpeg converteren naar DVD -formaa…
·Hoe te voldoen aan mensen met Skype 
·Zoho CRM Vs . Zoho Invoice 
·Hoe maak je een checkbox invoegen in Exc…
·Hoe kan ik een object verbergen Voordat …
·Hoe maak je een Screen Shot als een jpg …
·Hoe u Microsoft Office installeren 2007 …
·Hoe de verkoop met Excel Voorspelling 
·Hoe te Gif Animaties bewerken Vanaf Prem…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com