Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Gereedschappen voor het downloaden van webpagina's
Heeft u behoefte om onderzoek te verzamelen voor een project , maar hebben niet de tijd om te ziften door middel van elke pagina van de websites die u niet hebt ? Download de gehele website , bepaalde onderwerpen of bepaalde typen bestanden met web pagina downloaden gereedschappen . Deze tools zijn ook handig wanneer u een back -up van uw gehele website naar uw computer . Blauwe Krab

Blauwe Krab
is een hulpprogramma dat zal downloaden hele web sites, zodat je ze offline kunt doorbladeren . Dit programma zal downloaden HTML , PDF , afbeeldingen, films en geluidsbestanden . Verzamel specifieke aspecten van websites, zoals contactinformatie bedrijf eigenaar .

Wat als je nodig hebt om een ​​bos van bestanden in een keer downloaden ? Blue Crab kunt dit doen met een proces genaamd ' batch downloading . " Blue Crab is Mac compatible .
SiteSucker

SiteSucker
is een andere Mac nut downloader tool die draait op Intel- en PowerPC Macs . Zoals Blue Crab , zal het batch downloaden voeren . Zodra het programma start het downloaden , kunt u laten lopen , pauze het downloaden , of te stoppen .

Configureren welke typen bestanden u wilt typen je niet downloaden en welke . Bijvoorbeeld , kunt u SiteSucker configureren om alleen tekstbestanden downloaden om ruimte te besparen op uw harde schijf .
PageNest

PageNest
kan downloaden om veertig bestanden of meerdere websites tegelijk , dankzij zijn multi - threaded downloaden functie . Downloaden of sluit alle soorten of bestandsgrootte , met behoud van originele mappenstructuur van de site . U kunt de beperkingen opgeven bij je PageNest configureren .

Open bestanden met
PageNest de ingebouwde browser of uw eigen browser . Organiseer uw site bestandsmappen door ze te slepen waar u wilt dat ze zijn . Stel uw downloads te voorkomen 's nachts of om automatisch regelmatig te updaten . PageNest is geschikt voor notebooks .
SurfOffline

SurfOffline
heeft een van de snelst downloaden snelheden op het web downloader markt , downloaden van maximaal 100 bestanden tegelijk . Bekijk de website in de ingebouwde web browser wanneer het downloaden is voltooid .

Filter uw downloads door bestandstypen , bestandsgrootte , en URL- filters . De offline browser ondersteunt web protocollen en webtechnologieën . Dat betekent dat je beveiligde sites ( HTTPS ) en sites die zijn zwaar met Flash en JavaScript kunnen downloaden . SurfOffline is geschikt voor notebooks .
Web2Disk 3,1

Web2Disk
zal een back- up van uw website op een dagelijkse , wekelijkse of maandelijkse basis . Het zal elke pagina van een website te doorzoeken en te downloaden van een kopie op uw computer . Elke keer als je die map opent , zal het programma automatisch de pagina's bij te werken downloadt , zodat je niet handmatig hoeft te doen .

Kopieer Voeg uw website op een cd of USB-stick te distribueren naar klanten . Ze hebben geen extra software nodig hebt om uw website te openen zodra ze de cd of USB-stick in hun computers te laden . Web2Disk is geschikt voor notebooks .

Previous: Next:
  Utility Software
·Wat is Microsoft Windows Journ…
·Hoe kan ik MP4 bestanden in Ro…
·Wat is een ISO 9660- bestandss…
·Wat is een MIP Drive ? 
·Hoe je inschakelen van de Remo…
·Hoe Set Up Cygwin Met Vim 
·Hoe het Spel bestand converter…
·Hoe Fix DHCP 
·Hoe kan ik twee opeenvolgende …
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
  Software Articles
·Hoe te openen Activity Monitor 
·Voordelen van Microsoft SQL 
·Hoe te voegen een Microsoft Excel- pagin…
·Hoe maak je PowerPoint Wallpaper 
·Hoe kan ik TV Shows opnemen op een lapto…
·Hoe maak je een draaitabel te bouwen in …
·Hoe te converteren Excel Macro naar Open…
·Toegang tot een USB- drive Van VirtualBo…
·Hoe je DiskWarrior Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com