Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
PST-bestand Hulpmiddelen
De Personal Storage Table ( PST ) bestanden zijn een Microsoft- opslag bestandsformaat voor Windows Messaging , Microsoft Exchange Client en Microsoft Outlook . Deze mappen houden items zoals taken , agenda-afspraken en e-mailberichten . PST-bestand tools helpen je corrupte bestanden te herstellen of zelfs verlagen van de grootte van het bestand door het comprimeren , het snijden of het splitsen van het bestand . Microsoft biedt gratis reparatie tools . Inbox Repair Tool

De Microsoft Inbox Repair Tool
helpt je corrupte of beschadigde PST-bestanden te repareren. Deze gratis tool is al geïnstalleerd op uw systeem , en het ligt in je startmenu . De officiële naam van deze tool is Scanpst.exe . U moet de locatie van het bestand dat u wilt herstellen om deze tool te gebruiken te leren kennen. De Inbox Repair Tool scant uw bestanden en zoekt naar fouten in het bestand . Als het een fout vindt , zal het u vragen of u wilt om het te repareren , en het lost het bestand als u controleren "Ja . "
Split PST

Split PST File software programma kunt u op te breken PST -bestanden van meer dan 2 GB in omvang , zodat u ze kunt openen in uw e-mailprogramma . Microsoft e-mailservers kan geen PST-bestanden verwerken meer dan 2 GB in omvang , en je krijgt meestal een foutmelding wanneer u deze limiet overschrijdt . Deze tool stelt u in staat om te breken deze grote bestanden in kleinere , meer hanteerbare bestanden . Het maakt niet het bestand corrupt . Het maakt het gewoon kleiner . U kunt een gratis demo -versie van dit programma uit te proberen , maar het is niet de volledige mogelijkheden hebben . Met ingang van 2011 , dit programma kost $ 49.
Truncatie Utility

De 2 GB Truncatie Utility is een andere gratis tool van Microsoft . Het breekt ook uw oversized bestanden in kleinere bestanden door het creëren van een afgeknotte kopie van het originele bestand . In tegenstelling tot de vorige gereedschap , hoeft de Truncatie Utility het originele bestand te beschadigen . Je zal een deel van de inhoud , afhankelijk van hoeveel gegevens u wilt uit het bestand te verwijderen .
PST Comprimeer

verliezen Als u niet wilt breken uw bestanden , kunt u ook uw PST- bestanden met behulp van de SysTools PST Comprimeer gereedschap comprimeren . Dit programma stelt u in staat om al uw originele gegevens te bewaren . Je hebt drie opties met deze tool . U kunt de bijlage uit een bestand te verwijderen , of u kunt de bijlage uit te pakken en op te slaan in een aparte map , hetzij als normale of gezipte file . U kunt een gratis demo -versie van dit programma uit te proberen . Vanaf 2011 , de persoonlijke versie kost $ 69, en de zakelijke versie kost $ 199.

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe kan ik een iMac verbinding…
·Hoe maak je een ATI Overdrive …
·Beschrijving van Microsoft Off…
·Hoe maak je een lettertype in …
·Hoe te Macromedia Projector In…
·Hoe om te controleren een dvd …
·Hoe maak je een Low Resolutie …
·Hoe te gebruiken EZ Macro 
·Hoe te starten vanaf ISO Zonde…
  Related Articles
Hoe maak je een WPS- bestand te openen 
Hoe te wijzigen van een standaard bestan…
Hoe het standaard bestandsformaat in Wor…
Hoe een bestand invoegen in een Word- do…
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Hoe kan ik een Word- document convertere…
Hoe te repareren of herstellen tekst van…
Hoe een File Type wijzigen 
Hoe maak je een WPD File Open 
  Software Articles
·Verschillen tussen Sketchup & Sketchup P…
·Virus Spybot S & D Zal niet worden uitge…
·How To Adobe Photoshop Fonts Schets 
·Hoe te XLS bekijken Online 
·Hoe te RealPlayer video te converteren n…
·Wat is Ccsvchst.Exe ? 
·Hoe te Voetnoot een auteur Met Twee Boek…
·Hoe te Virus Omleidingen verwijderen Van…
·Hoe te Rapport Pagina's extraheren uit M…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com