Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe te Rapport Pagina's extraheren uit Microsoft Word
Weten hoe je rapport pagina's netjes uittreksel uit een Word-document zal deze procedure makkelijk maken als je nodig hebt om het uit te voeren op een groot document . Tenzij u bekend met navigatie Woord en selectie gereedschappen bent , extraheren uit grote stukken moeilijk zou kunnen zijn . De gewone selectiemethode is niet ingedrukt te houden " Shift " terwijl u " Page Down " om naar het einde van het verslag . Dit is omslachtig en foutgevoelig als je pagina's lezen op het einde van het rapport bepalen . Daarentegen navigatie door paginanummers vereist geen lezen , en de " Selectie uitbreiden " modus verlicht u van hoeven indrukken en vasthouden ' Shift '. Instructies
1

Klik op de Office- knop en klik vervolgens op het commando "Openen" . Navigeer naar het document met het rapport dat u wilt uitpakken . Dubbelklik op het document om het te openen in Word . Kopen van 2

Klik op het tabblad "Home " en klik vervolgens op de knop "Zoeken" in het " Bewerken " -paneel. Klik op de "Go To " commando om een dialoogvenster weer te geven voor het navigeren naar de verschillende typen objecten in het document , inclusief pagina .

Klik op " Pagina " 3 in het linkerpaneel om aan te geven dat u wilt navigeren door paginanummers en klik vervolgens in de "Pagina " tekstvak naar de rechterkant van het dialoogvenster . Typ het eerste paginanummer van het rapport in het document . Klik op de " Go To " knop om te navigeren naar de top van de startpagina van het rapport .
4

Klik ergens in het document en druk vervolgens op " F8 " naar Word vertellen je begint een selectie regio. Word-documentatie noemt dit " Selectie uitbreiden " modus . Gebruik de stappen 2 en 3 om te navigeren naar de top van de pagina na laatste pagina van het rapport . Omdat je " Selectie uitbreiden " -modus hebt ingevoerd , zal Word alle pagina's in het rapport te selecteren .

Druk " Ctrl " 5 en " X " gelijktijdig in om het rapport pagina's knippen en plaats ze op het klembord . Klik op " Nieuw " commando van de Office -knop en klik vervolgens op "Create " om een ​​nieuw Word- document te maken . Druk op " Control" en " V " gelijktijdig in om het rapport pagina's te plakken in het nieuwe document .
6

Klik op " Save " opdracht van de Office-menu 's en typ een bestandsnaam in het vak "Naam " tekstvak . Klik op " Opslaan" om het rapport op te slaan .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe afdrukken naar een aangepa…
·Hoe je tekst uitlijnen om afdr…
·Wat zijn de voordelen van het …
·Hoe te Paginanummers invoegen …
·Microsoft Office Word 2003 naa…
·MS Office Vs . Word Perfect Of…
·Hoe te Mandarijn Software Inst…
·Hoe je uit te printen van MS W…
·Hoe om afbeeldingen invoegen i…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je automatisch bijwerken Excel …
·Hoe kan ik een Slow - Motion Clip in Pre…
·Hoe kan ik een e-mail nieuwsbrief Dreamw…
·Hoe je toe meer dan een pagina van een P…
·Hoe maak je een terugkerende Template 
·Aanwijzingen voor het synchroniseren uw …
·Hoe te kopiëren , back-up & Restore Wan…
·Hoe kan ik een aangepaste Quickbook Rapp…
·Hoe krachtig Sales Maak PowerPoint-prese…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com