Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe te herstellen geformatteerde Pictures
Het wordt meestal verstaan ​​dat het formatteren van een harde schijf of andere media , zoals digitale camera kaarten , verwijdert permanent alle gegevens . Dit is eigenlijk niet waar, tenzij u gebruik maakt van derden digitale - shredder software . Wanneer u de prullenbak legen of u een schijf formatteert , de bestanden lijken te worden geschrapt, omdat het bestandssysteem markeert de ruimte die eerder door hen bezig als vrije ruimte . Dit betekent dat andere programma's en data overdracht de gegevens altijd overschrijven . Vanwege dit , zal je altijd een kans om uw verloren foto's en andere bestanden te herstellen . Hoe eerder u probeert om uw gegevens te herstellen , hoe groter de kans van het ophalen van het intact . Wat je nodig hebt
geformatteerde media
Data recovery software
Toon Meer Aanwijzingen
1

Ontkoppel of verwijder de schijf of geheugenkaart totdat u klaar bent om het te beginnen zijn herstelproces . Gebruik niet de geformatteerde schijf of geheugenkaart , omdat het wijzigen van de inhoud van de schijf kan permanent uw verwijderde foto's overschrijven .

Purchase 2 en download een foto - of data - recovery toepassing . Er zijn honderden beschikbaar , maar CardRecovery , Recuva , Disk Doctors en PicRecovery zijn enkele van de meest populaire . Kies een programma dat een gebruiksvriendelijke wizard-gestuurde interface biedt . Er zijn data - recovery programma's die zijn geoptimaliseerd voor het herstellen van foto's van digitale media , evenals programma's die een veel ruimer toepassingsgebied hebben .

Start 3 de data - recovery programma van uw keuze en selecteer de geformatteerde schijf of andere media die u wilt foto's te herstellen van . Selecteer het formaat van de foto's die u wilt herstellen , indien van toepassing . Digitale camera 's worden meestal opgeslagen in JPG formaat . Indien gevraagd, selecteert u de doelmap voor elke herstelde bestanden . Deze map moet worden op een ander station aan degene die je herstellende bent uw foto's van .
4

Voltooi het proces door het volgen van de aanwijzingen op het scherm van uw gekozen recovery software . Wacht tot het programma om te zoeken naar verwijderde bestanden op de geformatteerde media . Voorbeeld van de realiseerbare bestanden en kopieer ze veilig naar een andere schijf . Slaan nooit uw herstelde bestanden op de geformatteerde media .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe maak je Factory Restore ee…
·Hoe te ASCII code converteren …
·Waarom moet ik naar Reset Foxi…
·Text to Voice Generators 
·Hoe te Schakel Time Machine Pr…
·Hoe u de HP Solution Center op…
·Hoe kan ik een ISO- bestand co…
·Hoe maak je een ISO -bestand g…
·Hoe om dubbele bestanden te id…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de Symantec Backup Verwijder 
·Hoe maak je een frame sjabloon in Photos…
·Hoe je je Drupal site migreren 
·Hoe maak je een Photoshop Uitknipmasker …
·Hoe maak je een Flash-bestand compileren…
·Hoe kan ik een tekst document bewerken i…
·Microsoft Web Developer Certification 
·Hoe maak je een gelaagde PSD in Gimp Bew…
·Hoe System Beep uitschakelen op Avira An…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com