Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe om dubbele bestanden te identificeren op een Drive
Programma's die uninstall software soms kunnen achterlaten dubbele bestanden op uw computer . U kunt ook meerdere versies van bestanden onbedoeld creëren . Het vinden van dubbele bestanden kan moeilijk zijn als ze niet dezelfde bestandsnamen . " Music.txt ," bijvoorbeeld , kan hebben dezelfde inhoud als ' My Music.txt . " Speciale software helpt u duplicaten te identificeren door het vergelijken van andere bestandseigenschappen , zoals bestandsgrootte en inhoud van het bestand . De-clutter uw harde schijf en breng om uw bureaublad door het elimineren van de duplicaten . Instructies
Gebruik BitFinder
1

Bezoek de BitFinder website en scroll naar de onderkant van de pagina om de download link vinden . Kopen van 2

Klik op " BitFinder1.16b . exe " en klik op " Opslaan "om het installatiebestand op te slaan op uw harde schijf . Dubbelklik op het bestand na het downloaden en volg de installatie-instructies .
3

Klik op de Windows "Start " menu-knop en typ " BitFinder . " Het woord " BitFinder " verschijnt in het menu Start . Klik op " BitFinder " om de toepassing te starten .
4

Klik op de " Geef een zoekpad " drop -down pijl en klik op " Selecteer een Directory . " Een pop - up venster opent en toont mappen van uw harde schijf .
5

Klik op de map die u wilt controleren op duplicaten . Om alle bestanden op je " C " schijf te controleren , klikt u op de " C " schijf . Klik op " OK " om verder te gaan .
6

Klik op 'Zoeken'. Het programma zal zoeken naar dubbele bestanden in de geselecteerde map en deze weergeven in een tabel . Zet een vinkje naast de bestanden die u wilt verplaatsen , kopiëren of verwijderen .
7

Klik op " Gedupliceerd . " Een drop - down menu zal een lijst met opties weer te geven . Selecteer " Delete " om de geselecteerde bestanden te verwijderen . Te kopiëren of de bestanden verplaatsen naar nieuwe map , selecteer " Copy To " of " Verplaatsen naar . " Een pop - up venster zal u toelaten om de doelmap te kiezen .
Gebruik Easy Duplicate Finder
8

Bezoek de EasyDuplicateFinder website en klik op de " Download Now . " Klik op " Opslaan " om het installatiebestand op te slaan op uw harde schijf . Dubbelklik op het bestand na het downloaden . Een wizard leidt u door het installatieproces .
9

Klik op het Windows-menu "Start" knop om het menu te openen . Typ "Easy Duplicate Finder ' in het zoekvak . "Easy Duplicate Finder " zal verschijnen in de lijst met resultaten aan de bovenkant van het menu .
10

Klik op "Easy Duplicate Finder " om het programma te starten . Uw harde schijf mappen verschijnt in een boom aan de linkerkant van het programmavenster .
11

Klik op " Bladeren " om het venster " zoeken naar bestanden " te openen . Klik op een map die dubbele bestanden bevat . Het programma zal die map markeren. Om je hele computer te scannen op duplicaten , klik op " Computer " om deze te markeren . Klik op " OK " om verder te gaan .

Click 12 "Start . " Het programma zal een lijst met dubbele bestanden in de onderste helft van het programmavenster weer . Plaats een vinkje naast de bestanden die u wilt beheren . Je hebt de optie om de bestanden te hernoemen , verplaatsen naar een nieuwe locatie of te verwijderen.
13

Klik op " Naam geselecteerde wijzigen " en voer een bestandsnaam in het pop - up tekstvak om de bestanden te hernoemen . Het programma zal een voorvoegsel toevoegen aan elk bestand dat het hernoemt .

Click 14 " Naar map verplaatsen " en selecteer een doelmap in het pop - up venster om de bestanden te verplaatsen . Het programma zal ze te verplaatsen naar de map die u selecteert . Klik op " Delete Selected " om de geselecteerde bestanden te verwijderen .
Gebruik Primitive Duplicate Finder
15

Bezoek de Primitieve Zone.com website .
16

Klik op " Download " en klik op " Opslaan " om het installatiebestand op te slaan op uw harde schijf . Dubbelklik op het bestand na het downloaden . Het zal meteen beginnen, want het vereist geen installatie .
17

Klik op de " schijf of map " knop . Het " zoeken naar bestanden of Disk " pop - up venster wordt geopend. Hier ziet u de mappen op uw harde schijf .
18

Klik op de map die u wilt scannen naar duplicaten . Bijvoorbeeld, als u wilt controleren op duplicaten in uw map ' Documenten ' , klik op die map . Om alle bestanden op je " C " schijf te controleren , klikt u op die map . Klik op " OK " om verder te gaan .
19

Klik op " zoeken . " Het programma scant de geselecteerde map weer alle dubbele bestanden die het vindt . Plaats een vinkje naast de bestanden die u wilt verwijderen en klik op "Delete Selected Files . " Het programma zal de bestanden die u hebt geselecteerd verwijderd .

Previous: Next:
  Utility Software
·Een Defragmentatie Programma :…
·Hoe te 3GP converteren naar ee…
·Hoe maak je een Public Key Cer…
·Hoe te OP op Chat 
·Hoe kan ik een ISO -bestand da…
·Disk Partition Programma 
·Hoe te WTV -bestanden converte…
·Hoe maak je een ISO -bestand n…
·Een tutorial voor het samenvoe…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Trim in Illustrator 
·Hoe maak je van een computer kopiëren n…
·Hoe kan ik installeren van Microsoft Pub…
·Hoe AVI Video comprimeren op een Mac naa…
·Hoe kan ik een dvd rippen naar uw comput…
·Hoe je alle hoofdletters Woorden zoeken …
·Hoe maak je tabellen maken in Open Offic…
·Hoe te TXT naar PDF converteren op een M…
·Hoe u uw Outlook-contactpersonen bekijke…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com