Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe te Fiddler gebruiken met PowerShell
Fiddler , een web debugging proxy applicatie , kan fungeren als een proxy en meld het webverkeer dat uw computer verzendt en ontvangt . Terwijl Fiddler is beschikbaar als een grafische applicatie , Fiddler's ontwikkelaars bieden ook een . NET bibliotheek bekend als FiddlerCore . U kunt een derde partij Fiddler PowerShell -module te gebruiken om toegang te krijgen en gebruik de FiddlerCore bibliotheek van PowerShell . De Fiddler module kan Fiddler beginnen , registreer deze als een systeem proxy , log verkeer , laten zien dat het in het venster PowerShell of opslaan in een tekstbestand , stilgelegd Fiddler en deze uit te schakelen als een proxy . Instructies
1

Download FiddlerCore van de Fiddler project website en installeer het in een map op uw computer . Noteer de locatie die u FiddlerCore te installeren . Kopen van 2

Download de Fiddler.psm1 PowerShell -module van de bodem van de Fiddler gebruik PowerShell pagina op de PowerShell.nu website . . Plaats het gedownloade Fiddler.psm1 bestand in dezelfde map die u FiddlerCore geïnstalleerd om

Open PowerShell uit het menu Start 3 , typt u de volgende opdracht in het venster PowerShell (ter vervanging van " C : \\ directory \\ " met het pad naar de map waarin u FiddlerCore geïnstalleerd ) en druk op" Enter " :

Import - Module C
: \\ Directory \\ Fiddler.psm1
4

Start Fiddler en registreer het als uw systeem proxy door het volgende commando in de PowerShell -venster (ter vervanging van " C : \\ Directory " met het pad naar de locatie van FiddlerCore ) en druk op " Enter " :

Start - Fiddler - path C : \\ Directory \\ FiddlerCore.dll - listenport 8888 - RegisterAsSystemProxy
5

Open Internet Explorer of een andere toepassing die het systeem proxy gebruikt en het gebruik van de internet-of netwerkverbinding . Fiddler registreert alle verkeer . Als een toepassing het systeem proxy niet gebruikt , kunt u een proxy-adres van localhost en een poort van 8888 geeft in zijn instellingen zijn direct verkeer via Fiddler .
6

Type " Receive - Fiddler " zonder aanhalingstekens in de PowerShell -venster en druk op " Enter " om de gelogde verkeer bekijken in het venster PowerShell . U kunt de volgende opdracht gebruiken om het verkeer ingelogd schrijven naar een tekstbestand op uw computer , waarbij u " c: \\ voorbeeld.txt " met een locatie voor het tekstbestand :

Receive - Fiddler | Out - File c : \\ voorbeeld.txt

Type "Stop - Fiddler " 7 in het venster PowerShell en druk op " Enter" wanneer je klaar bent . Dit commando stopt Fiddler en deactiveert de Fiddler proxy . Als u PowerShell sluiten zonder te stoppen Fiddler , dan moet je je systeem proxy handmatig wijzigen of verbindingen zal mislukken . Als u handmatig opgegeven Fiddler als een proxy in elke toepassing , verwijder de Fiddler proxy-instellingen van die applicatie .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe om gegevens te herstellen …
·Snagit Afbeelding Scaling niet…
·De beste manier om Boeken Down…
·Hoe te monteren een ISO beeld …
·Het doel van een Spam Filter 
·Hoe te Audio Codecs Identifice…
·Hoe kan ik een ISO bestand met…
·Hoe kan ik een IMG diskette Be…
·Waarom kan ik niet starten VMw…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe elk antivirussoftware uitschakelen W…
·Hoe Microsoft Forefront gebruiken 
·Kan ik een bestand converteren Van qif t…
·Hoe te Trema toevoegen 
·Hoe je twee VoIP Providers gebruiken op …
·Hoe maak je een 3D- afbeelding gebruiken…
·Hoe maak je een Flow Chart in Powerpoint…
·Hoe kan ik FLV converteren naar AVI Met …
·Manieren om Play Tellingen Clear op iTun…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com