Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe je twee VoIP Providers gebruiken op Zodra
Voice over Internet Protocol , meestal aangeduid als VoIP , is een telefoon technologie die de transmissie van spraak- communicatie via een internet protocol (IP ) -adres op een computer netwerk faciliteert . VoIP -technologie heeft een revolutie in de telefoon-industrie , want het biedt nu telefoon gebruikers met een betaalbare optie om te telefoneren over de hele wereld . Dit is vooral nuttig gezien de exorbitante prijzen die betrokken zijn bij het ​​maken van interlokale gesprekken . Naast deze voordelen , technologie bestaat nu waarmee VoIP gebruikers meer dan een VoIP provider een specifiek apparaat . Instructies
1

Bezoek de pagina IP Phones op de homepage van MyVoIPProvider.com om een IP-telefoon die u zal toestaan ​​om meer dan een VoIP-account te programmeren vinden . MyVoIPProvider.com is een onafhankelijke online community die waardevolle informatie om VoIP-gebruikers door het vergelijken van verschillende VoIP-diensten en technologieën levert . Een van de voordelen van het gebruik MyVoIPProvider.com is dat het niet instaan ​​voor een bepaalde VoIP- product of dienst . MyVoIPProvider.com biedt simpelweg een platform waarin VoIP- gebruikers kunnen toegang tot een brede waaier van informatie over VoIP producten en diensten hebben . Kopen van 2

Vergelijk verschillende IP-telefoons op de pagina IP -telefoons , en kies een IP-telefoon dat twee of meer VoIP -accounts kunt programmeren .

Om te weten of een IP-telefoon meer dan een VoIP- provider kan programmeren , moet de IP-telefoon expliciet vermelden dat zij deze mogelijkheid heeft . Als een IP-telefoon maakt geen melding van het hebben van twee of meer lijnen , gaan ervan uit dat de IP-telefoon slechts een VoIP -provider account kan ondersteunen .

Klik 3 op de " View Details " knop in rode gevestigd direct onder de foto van de twee - lijn IP- telefoon die u hebt geselecteerd voor meer informatie over het specifieke apparaat te lezen . Zorg ervoor dat u de informatie over het apparaat leest zo dicht mogelijk , en zorg ervoor dat het apparaat voldoet aan uw behoeften .
4

Koop de IP-telefoon door te klikken op de " Koop nu" knop , die u doorverwijst aan een derde partij retailer .

notitiekaarten dat, hoewel er een "Koop nu" knop op de MyVoIPProvider.com pagina , de website niet ook verkoopt producten of diensten .

, je hoeft niet naar een bepaald apparaat te kopen van de detailhandelaar die u doorgestuurd naar , u kunt kopiëren van de naam van het apparaat en de aankoop van het elders
5

Sluit de IP-telefoon , na ontvangst te nemen , . op uw lokale netwerk , en vervolgens programmeren de IP-telefoon om twee VoIP-provider -accounts .

programmeren een IP-telefoon kan verschillen van het ene apparaat naar het andere . Volg de specifieke instructies die bij het ​​apparaat . Toch , met het oog op het programma twee VoIP -aanbieders met een IP- telefoon die dit vermogen heeft , moet u uw referenties voor uw VoIP-aanbieders , zoals uw gebruikersnaam of SIP ( Session Initiation Protocol ) -nummer , wachtwoord en het serveradres van de VoIP-provider , die meestal een website -adres .

Zodra u uw IP- telefoon correct hebt geconfigureerd , en op voorwaarde dat de juiste referenties voor uw VoIP-providers , zult u in staat om elkaar gebruiken van de VoIP-providers in het maken en ontvangen van telefoon gesprekken .

een SIP is een krachtig protocol dat wordt gebruikt door de meeste , zo niet alle , VoIP-systemen in het leveren van VoIP-gebruikers met diverse interactieve functies die vergelijkbaar zijn met traditionele telefoonsystemen , zoals call forwarding en identificatie van de beller zijn . De meeste VoIP- providers bieden SIP -nummers aan hun gebruikers . Deze aantallen kunnen VoIP-gebruikers om niet alleen gebruik maken van diverse interactieve functies , maar ook in staat zijn om andere VoIP- gebruikers bellen op hetzelfde netwerk gratis.

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe kan ik Lose de DriverCure …
·Hoe te MBR herstellen zonder e…
·Wat is een Thunderbird Pagina 
·Hoe vindt Verwijderde Geschied…
·Hoe maak je een Bin EXE -besta…
·Auto Recovery Tools 
·Hoe de Logon Prompt in Windows…
·Hoe kan ik een schijf in HP - …
·Hoe te DBA converteren naar iC…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Cool Tips & Tricks voor Microsoft PowerP…
·Hoe naar Macromedia Flash Movies Zorg 
·Hoe te Kid Pix Software kopen 
·Hoe te gebruiken StopZilla 5.0 
·Hoe je het geluid op een AVI -bestand Fi…
·Hoe te openen een EMZ 
·Hoe te gebruiken PowerPoint om Program F…
·Hoe te DotA opnemen in Camtasia 
·Hoe maak je een cd die zal spelen in een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com