Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe je Take Control van een machine op afstand met een USB Memory Stick
Diverse remote access toepassingen kunt u een computer vanaf een andere computer te bedienen zolang beide computers zijn aangesloten op het internet . Echter , moet u ook de toegang op afstand applicatie te installeren op beide computers om een ​​succesvolle verbinding tot stand . Als je USB memory stick , kunt u een draagbare versie van viewer component van de toepassing om de memory stick te kopiëren . Dit laat je de controle over een computer op afstand te nemen door de lancering van het bekijken van component rechtstreeks vanaf de USB drive . Instructies
met VNC Viewer Free Edition
1

Ga naar de VNC Viewer Free Edition -pagina en klik op de " gedownloade " link in de 'Installatie' . Klik op de " Ga naar downloads ' buton en klik op de eerste knop" Download " naast" VNC Free Edition Viewer voor Windows . " Lees de algemene voorwaarden , en vink het vakje hieronder . Klik op de knop " Download " om de executable downloaden . Kopen van 2

Klik op de knop "Start " en ga naar " Computer ". Ga naar het station in verband met uw USB-stick . Zoek de VNC Viewer Free Edition uitvoerbare u hebt gedownload in de vorige stap , en sleep deze naar het venster dat de inhoud van uw USB-stick toont . Dubbelklik op het bestand om te draaien VNC Viewer Free Edition .
3

Voer het IP -adres of de naam van de computer waarop RealVNC , en klik op de knop "OK " . Voer het wachtwoord van de computer als daarom wordt gevraagd , en klik op "OK " om de machine op afstand te bedienen .
Met TeamViewer Portable
4

Ga naar de TeamViewer download pagina , en klik op de "Download" knop onder " TeamViewer Portable . "
5

klik rechts op de " TeamViewerPortable " bestand na het downloaden is voltooid , en ga naar " openen met . " Kies " , Windows Verkenner " . om alle bestanden die behoren tot de TeamViewer Portable toepassing zie
6

Klik op de " alle bestanden uitpakken " knop om de " Gecomprimeerde (gezipte ) dialoogvenster mappen " , en klik op de knop "Bladeren" . Klik op de schijf die uw USB-stick , en klik op " Nieuwe map maken . " Noem de map " TeamViewer , " en klik erop . Klik op de "OK" knop , en klik op de " Extract " knop om de benodigde bestanden uit te pakken naar die map .
7

Ga naar de map die u zojuist in uw USB-stick drive, en dubbelklik op de " TeamViewer " bestand om de toepassing te starten . Klik op de " Partner ID " tekstvak en voer de TeamViewer -ID van de computer die u wilt bedienen . Selecteer de optie "Afstandsbediening" , en klik op "Connect to Partner " om de computer op afstand te bedienen . Voer het wachtwoord van de computer als u wordt gevraagd naar een. De computer die u wilt verbinden moet draaien TeamViewer voor dit te laten werken .
Met LogMeIn Ignition

Head 8 aan de LogMeIn Ignition download pagina , en klik op de " , Download & Installeer Ignition op een drive koppeling USB " . Klik op de " Klik hier om te downloaden " link naar de draagbare applicatie te downloaden .
9

Dubbelklik op het " LogMeInIgnitionUSB " bestand dat u zojuist hebt gedownload om de USB- installatieprogramma uit te voeren . Klik op de knop "Bladeren" , en kies de USB-stick die u wenst om de toepassing te installeren . Controleer de " Ik ga akkoord met de LogMeIn Voorwaarden " in en klik op de knop "Volgende " .
10

Klik op " Finish" om de LogMeIn Ignition applicatie te starten vanaf uw USB memory stick . Vul uw LogMeIn-account gegevens , zodat u de beschikbare opties voor het regelen van alle machines die zijn aangesloten op uw account kan zien .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe je Nero Wave Editor gebrui…
·Hoe te verbinden Google Web Ac…
·Openritsen Gereedschap 
·Hoe je het papier dat u wilt a…
·Hoe te Gerber Accumark 8.3 dow…
·Hoe je Adobe Reader 5 Installe…
·Hoe kan ik FLV -bestanden conv…
·HijackThis Is niet starten 
·Hoe een bestand met WinZip Pak…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Waarom PDF converteren naar Word ? 
·Educatieve computerprogramma's 
·Hoe te Land Met Gimp Zorg 
·Hoe te Comic Characters in Illustrator I…
·Microsoft Office Small Business 2007 te …
·Hoe te Preloader Films bouwen met Flash 
·Hoe een back- up Mozilla Thunderbird 
·Hoe te Dashboards in Powerpoint Maken 
·Mini DV naar AVI conversie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com