Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Audit Process Tracking in Windows
Audit proces volgen - ook wel op sommige systemen zo gedetailleerd volgen - is een tool waarmee je gedetailleerde procesgegevens te slaan en te analyseren op computers met versies van het Microsoft Windows-besturingssysteem . Auditproces tracking is onderdeel van de lokale instellingen van het beveiligingsbeleid van Windows ' . Doel

Audit proces volgen
is voornamelijk ontworpen om te helpen toezien op specifieke gedetailleerde onderdelen van de beveiliging van uw computer . Het doet dit door het genereren van een record van bepaalde gebeurtenissen , zodat u kunt begrijpen wanneer en hoe iets belangrijks gebeurd is , en wie het veroorzaakt . Bijvoorbeeld , kunt u het opzetten van audit proces volgen om een notitie te maken wanneer een bepaalde gebruiker van Microsoft Word wordt geopend . Beheerder van de computer leidt tot het volgen van beleidsmaatregelen die vervolgens bepalen welke processen worden opgenomen . Bijhouden van gegevens worden opgeslagen in een security logboek .
Eigenschappen

Mocht u auditproces volgen activeert, kunt u het hulpprogramma configureert met betrekking tot elk soort evenement dat plaatsvindt op de computer , in ieder geval zodat u kunt opgeven of u wilt proces mislukkingen , proces successen of geen audit die specifiek type gebeurtenis helemaal controleren . Zo kunt u aangeven dat u wilt alle processen volgen gerelateerde gebruiker en afmeldingen . Je zou ook kunnen bijhouden dingen, zoals wanneer een bepaalde toepassing werd gerund , die liep het en hoe lang het geopend werd gehouden .
Beschikbaarheid

Audit proces
bijhouden is beschikbaar in de verschillende versies van Microsoft 's Windows-besturingssysteem . Besturingssystemen met auditproces volgen onder Windows XP , Windows 2000 , Windows 2003 , Windows Vista , Windows Server 2008 en Windows Server 2008 R2 . Hoe auditproces tracking is benaderd en gecontroleerd is afhankelijk van de versie van Windows die u gebruikt . In Windows XP , bijvoorbeeld , u toegang auditproces bijhouden van controles door de Veiligheidsraad van Configuration Manager .
Extra informatie

meeste Windows-besturingssystemen
worden standaard ingesteld op controle hebben proces volgen uitgeschakeld. Eenmaal geactiveerd , kan auditproces volgen beleid worden gekoppeld aan proces- ID , aanmeldings-id en handvat ID , zodat u een compleet beeld van de werkzaamheden uitgevoerd door een gebruiker tijdens ingelogd in het systeem te evalueren .
< br >

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe veel van de RAR-bestanden …
·Hoe Computer Processen Quit op…
·Wat is de functie van een scre…
·Hoe te ERD Installeren op USB 
·Wat is Chkdsk F ? 
·Hoe u een proxy Debug 
·Hoe te gebruiken GParted te Fo…
·Hoe je Game Booster Krijg tot …
·Hoe maak je een Tar Bz2 File U…
  Related Articles
Hoe maak je een Proces Grafiek Zorg 
Hulpmiddelen gebruikt om informatie te v…
Hoe te Tracking uitschakelen in Word 200…
Hoe maak je een Process Flow in Word 
Hoe te Tracking verwijderen van een Word…
Hoe te Formatteeropties Pas voor Wijzigi…
Hoe te Wijzigingen bijhouden in een Word…
Hoe op Auto Tracking Stop in Word 
Hoe Word Tracking Marks Verwijder 
  Software Articles
·Hoe te Graph Software gebruiken in Excel…
·How to Get Rid van dubbele foto's in Pho…
·Ik kan niet Draft Berichten verwijderen …
·Hoe maak je een Flyer in Microsoft Publi…
·Hoe te converteren van Quicken tot Quick…
·Hoe te Matrices Flip in MATLAB 
·Hoe kan ik een Word- document naar een J…
·Wat zijn Z - Scores op Microsoft Excel ?…
·Mac Compressie Gereedschap 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com