Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Verschillende Spreadsheet Programma
Hoewel Microsoft Excel - verschillende versies ' waard - is het spreadsheet-applicatie de meeste mensen waarschijnlijk denken van de eerste , het is niet de enige optie . Interoperabiliteit is niet langer een probleem , omdat alle spreadsheet- toepassingen herkennen Excel XLS -bestandsindeling . Alle spreadsheets nu ook benutten veel meer macht en grotere feature sets dan de gemiddelde persoon kan begrijpen , laat staan ​​gebruik maken van - maar elk heeft zijn eigen look en feel , die het verschil kan maken . Of u wilt de spreadsheet van de meerderheid te gebruiken , liever alle dingen vermijden Microsoft , of wil je gewoon een gratis programma , er zijn vele redenen om verschillende spreadsheets te onderzoeken . Microsoft Excel

genoeg Gebruikt dat haar bestandsformaat is de de facto standaard voor spreadsheets , Microsoft Excel is beschikbaar op zijn eigen of als onderdeel van de Microsoft Office suite met productiviteits- toepassingen .

met Excel gebruikers invoergegevens in een schijnbaar grenzeloze raster van cellen . Ze kunnen dan worden rekenkundige berekeningen zoals in totaal een kolom met getallen , sorteren en filteren , en complexe data manipulatie . Excel kan grafieken in verschillende formaten te maken van taart te strooien . Het kan getallen opmaken als datums , valuta , percentages en meer - of in user - aanpasbare formaten. Elke Excel-spreadsheet begint met een aantal " werkbladen , " riep Blad 1 , Blad 2 en Blad 3 . Gebruikers kunnen werkbladen toevoegen of verwijderen.

Het programma biedt contextuele hulp bij de meeste functies , waaronder formule binnenkomst , dus gebruikers moeten niet te dompelen in de uitgebreide help -bestanden . Start een formule te typen en Excel zal pop- up tool tips om u beschikbaar formule namen te tonen , dan tonen de juiste manier om de lay-out van de formule als je eenmaal klaar bent met het typen van de naam . Excel biedt ook gratis downloads van honderden vooraf opgemaakte sjablonen die logisch zijn aangelegd voor verschillende taken en functies , en in veel gevallen bevatten de formules gebruikers waarschijnlijk nodig hebben .

Excel
is beschikbaar voor Windows en Mac OS en moet worden gekocht . De applicatie is aan de dure kant van het spectrum voor spreadsheet- toepassingen .
OpenOffice.org Calc

Hoewel OpenOffice.org - - dat is de naam van de suite van de productiviteit toepassingen alsmede haar website adres - is gratis , het is geen lichtgewicht . De spreadsheet -module , Calc , voert standaard spreadsheet- functies zoals het organiseren en knarsen gegevens . Het kan verschillende soorten grafieken net als Excel 's maken en maakt gebruik van een verscheidenheid van het aantal formaten . Zoals Excel , wordt Calc 's werkruimte verdeeld in meerdere werkbladen bereikbaar met tabs aan de onderkant van het venster . In feite , Calc en Excel hebben zo'n soortgelijke functie stelt dat het moeilijk is om veel te maken tussen de twee voor de gemiddelde gebruiker , met uitzondering van de prijs en beschikbaarheid platform vinden . Interface van

Calc 's
is minder glad , echter , die al een pro of een con , afhankelijk van uw stijl . Calc 's sjabloon aanbod zijn veel minder intuïtief te gebruiken dan Excel 's , en ze zijn niet allemaal gratis . Het programma lijkt over het algemeen minder gericht op het anticiperen op wat je zou willen doen dan Excel doet , maar het geeft wel contextuele hulp voor formule soortgelijke vermelding van Excel . Zoals met Excel kunt u cellen selecteren om een formule toe te voegen door te klikken en te slepen om te selecteren met de muis cursor .

De OpenOffice.org -suite draait op Windows , Mac OS en Linux en is gratis .

Apple iWork Numbers

Net als veel dingen Apple doet , Numbers , een deel van de iWork voor Mac OS X , heeft een iets andere aanpak dan andere applicaties . Hoewel het bevat dezelfde basisfuncties - invoer van gegevens , rekenkundige functies , getalnotatie , grafieken , enzovoort - Numbers maakt gebruik van een doek metafoor in plaats van een schijnbaar eindeloze raster . Gebruikers openen van de applicatie naar een nieuwe spreadsheet zal een grijze "canvas " met een klein , leeg spreadsheet raster zien . U kunt de grootte van het raster te wijzigen , beweeg het rond en voeg meer roosters , die zal verschijnen in een lijst , table - of -contents stijl , in het raam van de linker ruit . U kunt een aantal werkbladen te plaatsen op een doek , navigeren tussen hen en sleep ze rond om ze te herpositioneren

Numbers
bevordert sjabloon gebruiken veel meer dan de andere spreadsheet -programma's : . Ze maken deel uit van het dialoogvenster gebruikers zien elke keer dat ze het programma te openen . Naast het selecteren van sjablonen die een volledig bestand van invloed zijn , zien gebruikers een subset van template keuzes wanneer ze voegen een nieuw rooster aan hun doek . Getallen gebruikt ook een drag - and-drop -methode om gebruikers te helpen bouwen gemeenschappelijke formules . U kunt een groep cellen te selecteren , sleept u over de " Som " knop om ze allemaal samen te voegen , bijvoorbeeld . Voor meer geavanceerde functies , kunnen gebruikers terecht bij de Function browser .

De iWork suite is beschikbaar voor Mac OS X en moet worden gekocht . Hoewel Numbers is niet los verkrijgbaar van de rest van de suite , de prijs van de suite is in de richting van de lage kant van het spectrum .
Google Docs Spreadsheet

Door nu, Google's model van het verstrekken van handige en in staat applicaties voor gratis moet vertrouwd zijn . De spreadsheet voortdurend verbeterd , zodat het moeilijk is om er kenmerken of elementen mist . Het programma is visueel de eenvoudigste van het stel , maar de kale handvol knoppen en reserve- menu's bezit een schat aan functies . Met zo weinig knoppen en menu-opties, alles is makkelijk te vinden .

Net als elk ander spreadsheetprogramma , Google Docs spreadsheet kunt u numerieke of andere gegevens in de cellen in te voeren , uit te voeren rekenkundige functies op de cijfers en crunch allerlei gegevens door het sorteren en filteren . De web applicatie bevat een aantal intrigerende functies , zoals de mogelijkheid om specifiek geformatteerd Google queries uitvoeren in een cel ( bijvoorbeeld , kunt u een formule te vragen voor de prijs van goud en de cel zal het huidige antwoord geven ) .

De Google Docs spreadsheet is beschikbaar voor iedereen die zich inschrijft voor een Google-account en is toegankelijk voor iedereen met een internetverbinding en een browser .

Previous: Next:
  spreadsheets
·Hoe maak je een waterval grafi…
·Hoe te XLR converteren naar ee…
·Hoe te vergelijken Excel- spre…
·Hoe je cellen in MS Office 200…
·Hoe kan ik een xlsm Bestand op…
·Hoe kan ik Klik op een cel te …
·Hoe maak je een Cell in Excel …
·Wat zijn de onderdelen van een…
·Hoe maak je een Spreidingsdiag…
  Related Articles
Hoe kan ik een Word- document schalen na…
Hoe kan ik een spreadsheet maken in Word…
Hoe te Letters maken in verschillende ta…
Hoe hebben verschillende voetteksten op …
Hoe Word- documenten Combineer & Maintai…
Hoe je verschillende kop-en voetteksten …
Hoe maak je een Weekly Volleybal Schedul…
Hoe kan ik een spreadsheet in Word Creë…
Hoe een matrix Spreadsheet Maken 
  Software Articles
·Norton Ghost Is het kopiëren van de sch…
·Hoe te XLS -bestand afdrukken zonder Exc…
·Hoe je het combineren IF -functie Met Vl…
·Hoe maak je een Export Query in Access 
·Hoe kan ik een Flash-banner op mijn webp…
·Hoe te vernieuwen een Quicktime film die…
·Hoe te verwijderen het onderstrepen van …
·McAfee ongeluk Geïnstalleerd in het Jap…
·Hoe om te doen zien door Letters op Phot…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com