Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Hoe te ODT converteren naar XLS
ODT is het bestandsformaat voor Open Document Text , een formaat dat wordt gebruikt voor tekstverwerking document in een open - source programma's , zoals OpenOffice en Google Documenten . Om een ​​ODT document naar een XLS -bestand ( Microsoft Excel spreadsheet ) om te zetten , moet u eerst het bestand te converteren naar een platte tekst document, dat Microsoft Excel kunt lezen . Excel zal de wizard Tekst importeren gebruiken om uw tekst document op te maken in een bewerkbaar document spreadsheet . Er zijn verschillende manieren om uw ODT -bestand te converteren naar tekst - met behulp van OpenOffice , Microsoft Word of een gratis online converter . Wat je nodig hebt
Microsoft Excel
OpenOffice of Microsoft Word
Toon Meer Aanwijzingen
converteren ODT naar TXT
1

Zet uw ODT -bestand naar Plain Text ( TXT ) met behulp van een gratis online converter, die de meest efficiënte manier om de conversie te doen als je niet elke tekstverwerker bezit kan zijn . Open een webbrowser en meld u aan een gratis file website conversie ( zie bronnen ) . Klik op "Browse " om de ODT -bestand van uw computer bestanden die u wilt converteren . Selecteer " TXT " voor de output formaat . Klik vervolgens op " Convert ". Sommige converters ook eisen dat je een e-mailadres in te voeren , zoals het u het geconverteerde document via e-mail zullen sturen . Kopen van 2

Download en installeer OpenOffice als je niet al hebt . U kunt het gratis programma gebruiken om niet alleen ODT bestanden te creëren , maar ze converteren naar andere soorten documenten . Open OpenOffice Writer en klik op " File " en " Open" om de ODT -bestand dat u wilt converteren te openen . Klik op " File " en dan weer " Opslaan als . " Voer een bestandsnaam voor het document en kies een doelmap . In het " Opslaan als type " de optie " Text ( . Txt ) " en klik op "Opslaan ".
3

Zet uw ODT -bestand met behulp van Microsoft Word , die net zo goed zal werken zoals OpenOffice . Open Word . Klik op "Bestand " of de " Microsoft Office-knop " ( Word 2007 ) . Klik op ' Openen '. Selecteer " OpenDocument Text " in de " Files of type " lijst . Blader door uw bestanden naar de ODT -bestand te selecteren en klik op ' Openen '. Klik op "Bestand " of de " Microsoft Office-knop " opnieuw en klik op " Opslaan als . " Voer een bestandsnaam en kies een doelmap voor het document . In het " Opslaan als type " de optie " Tekst zonder opmaak. " Klik op 'Opslaan'.
Importeren van een tekstbestand in Excel

Open Microsoft Excel 4 . Klik op "Bestand " of de " Microsoft Office-knop , ' afhankelijk van uw versie van Excel . Klik op ' Openen '. In het bestandstype lijst , selecteer " tekstbestanden . " Selecteer het tekstbestand dat u zojuist hebt opgeslagen en klik op ' Openen '. Excel zal de wizard Tekst importeren , waar u kunt aanpassen hoe Excel het bestand importeert automatisch gestart .
5

Selecteer het type gegevens in uw tekstbestand onder "Origineel Gegevenstype . " Kies ' Gescheiden ' als uw tekstvelden zijn gescheiden door bepaalde personages . Klik op 'Volgende'.
6

Kies de scheidingstekens in uw gegevens die waarden scheidt . Bijvoorbeeld , als je wilt velden van de tekst te scheiden door tabbladen in de bestanden , selecteert u " Tab . " Kijken naar de gegevens voorvertoning onderin het dialoogvenster te zien hoe het werkblad eruit zal zien . Klik op 'Volgende'.
7

Selecteer de " Column Data Format " u voor elke kolom van de tekst . Klik op " Finish " om het tekstbestand te importeren .
8

Klik op "Bestand " of de " Microsoft Office-knop " en vervolgens " Opslaan als . " In Excel 2007 of 2010 , selecteer ' Excel-werkmap 97-2003 " van de " Opslaan als type " lijst om het document op te slaan als een XLS -bestand ( omdat het native formaat voor Excel 2007 en 2010 is XLSX ) . In eerdere versies van Excel , selecteert u " Excel-werkmap . " Klik op 'Opslaan'.

Previous: Next:
  spreadsheets
·Hoe te SMALL Functie Excel Met…
·Hoe te Spread Sheets Creëren 
·Hoe maak je een XLSX converter…
·Hoe informatie over All Spread…
·Hoe te lineaire programmering …
·Hoe te HYPERGEO.VERD Functie E…
·Hoe maak je een Pictograph Cre…
·Hoe kwaliteiten behulp VLookup…
·Hoe maak je een Check Box Verw…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe PC Cleaner Verwijder 
·Hoe Business Rules vertalen in een Data …
·Helpen om Verwijder Alleen lezen in Exce…
·Wat is de extensie Aut ? 
·Hoe een bestand afdrukken vanuit Paradox…
·Hoe de Microsoft- Red Ring of Death Repa…
·Hoe te Powerpoint uploaden naar YouTube 
·Wat zijn Spatial Databases ? 
·Hoe je Skype Game Licenties Delete 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com