Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Hoe maak je een thermometer Grafiek Creëren
Een thermometer grafiek is een grafiek van de vooruitgang in de richting van een bepaald doel. Zo kan het de voortgang in de richting van een bepaalde fondsenwerving doel voor een goed doel zijn. Een kenmerk van deze grafieken is dat ze regelmatig worden bijgewerkt , zodat de software moet zorgen voor dat . Hoewel de hoeveelheid informatie op een thermometer grafiek is relatief gering , kunnen ze visuele stimulans bieden om verdere vooruitgang . Wat je
computer moeten met Excel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Enter headers . In Excel , in twee cellen in een rij ( meestal cellen A1 en B1 ) namen voor de kolommen in te voeren . Bijvoorbeeld , als u een 12 - maanden liefdadigheidsaandrijving liepen , zouden de twee koppen worden " Maand " en " Bedrag . ' Kopen van 2

Bepaal hoeveel rijen u nodig heeft . In ons voorbeeld zouden we 12 rijen voor de 12 maanden nodig .
3

Voer de gegevens van de eerste kolom . In ons voorbeeld , konden we " januari " in te voeren in cel A2 , ' februari ' in cel A3 en ga zo maar door .
4

Voer de gegevens van de tweede kolom waar je het hebt. Als u het maken van de grafiek aan het begin van het project kunt u geen gegevens in deze kolom . Maar als , bijvoorbeeld , hieven wij $ 2.000 in januari , $ 1.200 in februari en $ 1.500 in maart konden we die nummers invoeren in de cellen B2 , B3 en B4 .
5

Voer het doel. In een rij onder degenen met alle gegevens , voert u " Doel " in de eerste kolom en een aantal in de tweede kolom . In ons voorbeeld , konden we " Goal " invoeren in cel A14 en $ 20.000 in cel B14 .
6

Bereken totaal . In een cel onder de laatste cel in de tweede kolom ingevoerd, voert u een somformule gebruikt = som ( cell1 : cell2 ) , waar cell1 en cell2 zijn de eerste en de laatste cellen in die kolom die de gegevens hebben . In ons voorbeeld zouden we = som ( B2 : B13 ) in te voeren . In cel B15
7

Bereken aandeel . Ga een cel en , in de volgende cel onder het ene net ingevoerd , vindt de verhouding die de som is van het doel. In ons voorbeeld zouden we invoeren = B15/B14 in cel B17 .
8

Maak de grafiek . Markeer de cel die u zojuist heeft ingevoerd , en klik op ' Invoegen ' en vervolgens ' Grafiek ' en vervolgens ' Column , "en vervolgens" 2 - D column , " dan is de grafiek in de linkerbovenhoek .
9

aanpassen de grafiek . In het menu lay-out , onder bijlen , klikt u op ' Meer opties ', voer dan 1 voor het maximale . Klik op de titel in de grafiek zelf en geef wat je wilt ( bijvoorbeeld , " Progress " ) . Verwijder het kleine vak aan de rechterkant die zegt " Aandeel . "
10

Voeg meer gegevens . Wanneer u meer gegevens , voert u deze in de juiste rij en de grafiek wordt automatisch bijgewerkt .

Previous: Next:
  spreadsheets
·Hoe je etiketten in VBA- code …
·Hoe te Kleinere Kolommen maken…
·Hoe te Rijen in OpenOffice ver…
·Hoe te updaten Spreadsheets 
·Minitab Functies 
·Over een gecodeerd XLS bestand…
·Hoe te openen een CSV 
·Hoe gegevens importeren in Spr…
·Hoe te Rijen Van XLS zichtbaar…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een Excel-werkblad opslaan in…
·Hoe de Refog Gratis Keylogger verwijdere…
·Hoe te File compressie gebruiken in Wind…
·Verbinding maken met Windows XP Met een …
·Hoe te Parts In Multisim 
·Hoe kan ik een rapport momentopname in M…
·Hoe maak je een PowerPoint-presentatie o…
·Is er een manier om objecten Put Dichter…
·Hoe krijg ik de foto's op Photo Story na…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com