Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Hoe maak je een grafiek Van CSV
Grafieken of grafieken zijn een uitstekende manier om de weergave van gegevens maken . Ze maken het u gemakkelijk om de resultaten van een experiment te visualiseren , winst winst visualiseren , of bepalen welke datapunten passen mogelijk niet met uw verwachtingen . Microsoft's spreadsheet-applicatie , Excel , biedt vele soorten grafieken en tabellen , zoals staafdiagram , puntgrafieken , en cirkeldiagrammen . Het krijgen van uw gegevens in Excel is eenvoudig , zelfs als uw gegevens niet in het oorspronkelijke formaat van Excel , omdat Excel gegevens uit tekstbestanden , zoals Comma Separated Value ( CSV ​​) bestanden ook kunt importeren . Instructies

Launch Excel 2010 1 , klikt u op " File" in het bovenste menu en selecteer "Open . " Klik op de bestandstypen drop-down menu aan de onderkant rechts van het dialoogvenster Bestand openen . U moet kiezen tussen " Alle bestanden ( * . * ) " Of " Tekst bestanden ( * . Prn , * . Txt , * . Csv ) " want standaard , Excel filtert uw dossier keuzes dan alleen haar eigen bestandstypen . Navigeer naar het bestand en klik op ' Openen '. Kopen van 2

Zoek een lege plek in uw spreadsheet en klik op een cel . De exacte locatie is niet belangrijk , als u het selecteren van een plek om uw grafiek te zetten terwijl u aan het.
3

Klik op "Invoegen " in het bovenste menu en selecteer een van de diagramtypen je voelt zal het beste vertegenwoordigen uw gegevens . Bijvoorbeeld , klik op " Line" en selecteer " 2D lijn . " Een blanco grafiek gebied wordt weergegeven in uw spreadsheet .
4

Klik met de rechtermuisknop in het lege diagram gebied en klik op ' Select data . " Wanneer het venster " Gegevensbron selecteren " wordt weergegeven , gebruikt u de muis te klikken en te slepen over de cellen met de gegevens die u in de grafiek bevatten . Wanneer u de muisknop loslaat , zal u de grafiek automatisch bijgewerkt met uw gegevens zien .
5

Wijzig de gegevens zoals vereist voor uw doeleinden . U kunt de tekst rond de X- en Y-as wijzigen door te dubbelklikken op te klikken en de tekst in de dialoogvensters te wijzigen .
6

Sla uw bestand wanneer je aanpassingen doorgevoerd zijn . Wilt u deze kaart gebruiken in een presentatie , of opnemen in een document , kunt u het kopiëren naar dit document : klikken op de grafiek en druk op "Ctrl " plus de letter " C " om het te kopiëren , dan overschakelen naar de andere document en druk op "Ctrl " plus de letter " V " om het te plakken in het document . U moet ervoor zorgen dat de andere toepassing is in staat de weergave van de grafiek of het diagram , maar ook andere belangrijke toepassingen van Microsoft , zoals Microsoft Word en PowerPoint , kunnen dit doen .
< Br >

Previous: Next:
  spreadsheets
·Hoe te Quickbooks 2009 Leer 
·Hoe maak je een Post - Hoc tes…
·Hoe te verpakken Textures make…
·Hoe te Rijen Van XLS zichtbaar…
·Hoe te Txt bestand converteren…
·Hoe Cell Inhoud Samenvoegen 
·Hoe maak je een grote Organiza…
·Hoe stel ik Likert gegevens in…
·Hoe combineer ik twee Spreadsh…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Welke accessoires heb ik nodig voor Skyp…
·Hoe u Windows Automatic Reboot Schakel i…
·Hoe te Toko Editor installeren 
·Maken Uitnodigingen in Photoshop 
·Hoe maak je een Duotone Afbeelding Met b…
·Hoe te converteren Sd2 naar xls 
·Audio Compressie Vergelijking MP3 Vs . W…
·Verschil tussen MX Flash & Dreamweaver 
·Hoe te Snagit verwijderen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com