Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Hoe om te doen Foutbalken op een lijn grafiek
Wanneer u een grafiek van datapunten in Microsoft Excel 2010 te maken , kunt u foutbalken toevoegen aan de grafiek om de mogelijkheden te tonen voor een bepaald gegevenspunt af te zijn door een bepaald bedrag op basis over de methodologie die u gebruikt bij de berekening van de gegevens . Error bars zijn gewoon lijnen boven of onder het gegevenspunt dat de kans op fouten in de gegevens blijkt . Excel kan twee soorten fouten tarieven berekenen voor u , of u kunt uw eigen waarde of percentage toe te wijzen aan de fout bars . Instructies
1

Open de Excel 2010 -spreadsheet dat uw lijngrafiek houdt . Kopen van 2

Klik ergens op de lijn grafiek om deze te selecteren , vervolgens op het tabblad " Lay-out " op bovenkant van het venster , in de buurt van het juiste eind .
3

Zoek de drop-down box in de " Huidige selectie " gebied van het lint . Klik op het vak en kies de gegevensreeks die u wilt weergeven met fout bars . Om al uw gegevensreeks met fout bars , kies " Plot Area . "
4

Klik op de " Error Bars " knop in het "Analyse "-gebied van het lint . Uit het menu dat verschijnt , kiest u voor foutbalken toe te voegen voor de standaard fout , voor een standaardafwijking of voor een 5 procent fout op elke waarde . Wilt u meer controle , kies " Meer Fout Bar opties , " kies dan een gegevensreeks van een klein venster dat verschijnt , zoals je kunt alleen toevoegen foutbalken deze manier voor een reeks in een tijd . Als u deze optie kiest , verschijnt een ander venster .
5

Klik op de radioknop naast " Beide ", "min" of "plus " onder de " Direction " rubriek om te bepalen op welke manier je Foutbalken zal blijken uit de lijn op de grafiek . Onder de "End Style " rubriek , kiezen om toe te voegen of om geen cap op het einde van de bar toe te voegen .
6

Selecteer uw methode voor het bepalen van de fout staafafmeting onder de " Fout Bedrag" rubriek . Als u kiest voor " vast bedrag ", " percentage " of " Standard Deviation , " voert u een bedrag in het vakje naast de optie . U kunt ook kiezen voor " Standaard Fout , " maar deze optie heeft geen toegang box, als het fout balk maten worden uitsluitend bepaald door de waarden .
7

Verander het uiterlijk van de fout bars van de " Line kleur , " " Line Style , " " Shadow " en " Glow en Soft Edges " menu's aan de linkerkant van het venster . Elk van deze menu's heeft tal van opties om de exacte look van de bars te specificeren . Klik op " Close" aan de onderkant van het venster als u klaar bent . Uw fout balken aan de lijngrafiek .

Previous: Next:
  spreadsheets
·Hoe te tekstvakken afdrukken 
·Hoe te Namen converteren naar …
·Hoe te Screen in OpenOffice Sp…
·Wat is een drie - dimensionale…
·Hoe om te doen Voorwaardelijke…
·Hoe kan ik gegevens samenvoege…
·Hoe maak je een reactie in Ope…
·Hoe te Etiketten Van een XLS -…
·Hoe kan ik hyperlink naar een …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe naar FLV converteren naar AAC op de …
·Hoe te Plugins in VLC Tweak 
·Hoe kan ik DVD Labels Kopieer 
·Hoe te Wazige Afbeelding Stapelen in GIM…
·Hoe te UDP streamen op VLC 
·Hoe te Reference Lines in Maya 
·Hoe kan ik World of Warcraft opnemen met…
·Hoe om uw eigen website voor tienjarigen…
·Hoe te Trema's gebruiken in WordPad 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com