Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Remote Desktop Management >> Content
Hoe je Remote Desktop Connection op Windows Server 2003 inschakelen
IT-beheerders hebben een uitdagende taak van monitoring en het beheer van meerdere servers in hun bedrijf. Remote Desktop Connection helpt om hun werk gemakkelijker te maken . Windows Server 2003 , bij verstek , wordt geleverd met de mogelijkheid om externe verbindingen hebben , maar hoe je het beheren en die u toegang tot is belangrijker geven . Instructies
1

Maak een lijst van welke gebruikers op afstand toegang tot de server . Standaard heeft de beheerder van het domein Verbinding met extern bureaublad toegang al ingesteld op elke server Windows 2003 . Kopen van 2

Meld u aan bij de console van de server waarvoor u Extern bureaublad -verbindingen mogelijk . Klik met de rechtermuisknop "Mijn Computer ", die ofwel op uw bureaublad of in het menu Start . Selecteer 'Eigenschappen'.
3

Klik op het tabblad Remote aan de bovenkant van het venster eigenschappen . Hier vindt u een optie voor twee verschillende sets van toegang op afstand te zien .
4

Zet een vinkje in het vak met de tekst " remote desktop inschakelen op deze computer . " Klik op de " Select gebruikers remote "-knop , die opent een nieuw venster .
5

In het venster Remote Desktop Users , klik op "Add . " Selecteer de gebruiker of groep die u wilt rechten om Remote Desktop te gebruiken door te klikken toewijzen " Geavanceerd . " Selecteer " Vind nu , " dat zal trekken een lijst van alle gebruikersaccounts en groepen waaraan u het recht om op afstand in te loggen toewijzen .
6

Ga naar de website van Microsoft en download het Remote Desktop verbinding via de console Windows Update . Zodra dat is geïnstalleerd , klikt u op "Start ", " Alle programma's " en " Accessoires" en klik op " Verbinding met extern bureaublad . "
7

Wanneer de Desktop Connection box Remote opduikt , klik op "Opties . " Over de bovenkant van het venster , ziet u tabbladen . Klik op " Lokale bronnen . " Naar de onderkant van het venster ziet u een knop met het label zie " Meer . " Klik op deze knop en je zult opties moeten verschillende lokale bronnen , zoals de stations die u zal toelaten om het kopiëren en plakken functie tussen de server en de client- computer te gebruiken. Dit zal het ook mogelijk toegang tot uw cd /dvd - rom-drive op je lokale client machine. Klik op " OK " en vervolgens op het tabblad 'Algemeen' op de top .
8

in het vak computer , typt u de naam van de server waarmee u verbinding wilt maken of het IP-adres . Klik op " Connect ". Typ uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op "OK . "

Previous: Next:
  Remote Desktop Management
·Verbinding maken met mijn comp…
·Kunt u gebruik maken van een R…
·Hoe kan ik een Remote Desktop …
·Hoe bekijkt een Remote Desktop…
·Hoe maak je een geschiedenis l…
·Hoe te Turn on Remote Desktop …
·Hoe maak je verbinding met ext…
·De Remote Desktop is het gebru…
·Hoe te Verbinding met extern b…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Illustrator Naadloze Patroon Tutorial 
·Hoe de Exec en MV Extensie in Linux zoek…
·Hoe kan ik een SAP-systeem Modifiable Zo…
·Hoe klanten verwijderen in Quickbooks 
·Hoe maak je een histogram -invoegtoepass…
·Hoe een MHTML Document converteren naar …
·Hoe maak je een DMG converteren naar een…
·How to Get Pantone kleuren in InDesign 
·Hoe maak je een PDF-bestand op een Mac 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com