Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Remote Desktop Management >> Content
Hoe bekijkt een Remote Desktop op Win Spy
Win Spy is een stealth controle programma dat kan worden ingezet op meerdere computers op afstand gelegen activiteiten monitort , zijn websites bezocht en tijd besteed aan het internet . Het programma draait op de achtergrond en niet te zien in de Task Manager of de System Tray . Dit maakt het sporen door de gebruiker . Zelfs als de gebruikers zich bewust zijn van een monitoring software in de computer , zullen ze niet in staat zijn om toegang te krijgen tot het programma of te verwijderen uit het systeem . Instructies

bezoek 1 win - spy.com en het uitvoerbare installatiebestand direct downloaden . Sla het bestand "setup.exe" op uw bureaublad . Dubbelklik op het pictogram bestand wanneer de download is voltooid om het installatieproces te starten . Klik prompts op het scherm om het product te installeren . U moet het programma te installeren op een lokale pc alvorens te implementeren op een of meerdere pc's op afstand . Kopen van 2

Wijs een gebruikersnaam en wachtwoord voor Windows Spy wanneer hierom wordt gevraagd tijdens de installatie . Dit is een veiligheidsmaatregel bedoeld om onbevoegd gebruik van de software te beperken .
3

Open het hoofdvenster van het programma . Gebruik de geheime sleutel combinatie , die bekend staat als de ' sneltoets , "om het programma te starten . Omdat het programma geen bureaublad of systeemvak pictogrammen , of enige zichtbare sporen , de enige manier om toegang te krijgen tot het door de sneltoets . Standaard is de toetscombinatie is " CTRL + SHIFT + F12 , " maar u kunt deze later wijzigen .
4

Klik op " Remote" op de menubalk , dan naar beneden scrollen in de lijst om " Remote selecteren installeren . " Dit zal een venster met de naam "Remote Install File Creator ", die je zal gebruiken om voor te bereiden Win Spy voor de inzet om een doel -pc te openen .
5

Maak een bestand aan met de doelcomputer te verzenden per e-mail . Win Spy automatisch installeren op de pc op afstand wanneer de gebruiker de e-mailbijlage opent . U kunt een beeldbestand maken en deze opslaan in een van beide JPG- , PPT -of EXE-formaat . Deze wijze van installatie is vooral handig in situaties waarin de persoon bewaking werknemer activiteit kan niet fysiek naar de locatie van de remote pc's .

Klik 6 "Create Remote File " en bevestig het nieuwe bestand om e-mailberichten om op afstand pC's .
7

Toegang het programma vanaf uw lokale computer als je weet Win Spy is met succes ingezet om alle doelgroepen pC's sturen . Gebruik de sneltoets en typ uw gebruikersnaam en wachtwoord in om het hoofdvenster te openen . Klik op "Remote ", vervolgens " Remote Viewer " om een lijst met externe computers die momenteel wordt gecontroleerd weer te geven .

Bekijk remote desktop 8 . Markeer de computer die u wilt bekijken , en klik op ' Connect '. Je zal in staat zijn om toezicht te houden in real time en zie het bureaublad van de pc op afstand in een apart scherm .

Previous: Next:
  Remote Desktop Management
·Hoe kan ik meerdere Concurrent…
·Hoe je Remote Desktop control …
·Hoe het opzetten van Extern bu…
·Hoe te verzenden Ctrl - Alt - …
·Hoe maak je verbinding met ext…
·Hoe maak je een Remote Desktop…
·Hoe te kopiëren naar een Remo…
·Hoe maak je een Extern bureaub…
·Hoe te Concurrent Remote Deskt…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om afbeeldingen Overlay 
·Hoe maak je Supreme Commander Run in een…
·Hoe kan ik zoeken CLOB Field in Oracle ?…
·Hoe maak je een Favicon verdienen met GI…
·Hoe maak je tabellen maken in Excel 2007…
·Hoe te Fonts verdienen met Various Keys 
·Hoe te OpenOffice Launch in Ubuntu 
·Lijst met sneltoetsen voor Office Excel 
·Hoe maak je een Ghost -opstartdiskette g…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com