Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Adobe Illustrator >> Content
Illustrator Naadloze Patroon Tutorial
Adobe Illustrator is een onderdeel van de Adobe Design -serie van grafische software . Met behulp van dit programma , aspirant grafisch ontwerpers hebben een verscheidenheid aan instrumenten tot hun vingertoppen om professionele kwaliteit digitaal kunstwerk te produceren . Een of Illustrators meest gebruikte onderdelen is in staat vector afbeeldingen. Draai deze vector afbeeldingen in naadloze patronen met behulp van de Transform Palet , uitlijnen Palet en tenslotte de blend tool. U kunt een cirkel vorm te gebruiken voor een polka dot patroon , of een andere vector afbeelding van uw keuze . Instructies

Open Illustrator 1 en maak een nieuw document dat is 400 pixels bij 400 pixels . Wanneer het nieuwe document wordt geopend , rechts op de liniaal en kies " pixels " uit het drop down menu . Kopen van 2

Selecteer de cirkel tool en maak een gevulde cirkel op het document . Selecteer de cirkel en de " Transform palet " de grootte van dot passen aan 20 pixels bij 20 pixels de breedte en hoogte . Stel de " x " en " y " componenten op nul , zodat de cirkel is perfect opgesteld in de linkerbovenhoek van de pagina .
3

Selecteer de cirkel en dan druk " Ctrl + C "op je toetsenbord om het te kopiëren . Plak de dubbele cirkel in het document met de toetsen " Ctrl + V " en selecteer vervolgens de afbeelding . Bewerk de " Transform Palette " , zodat de nieuwe cirkel " x " -component is ingesteld op 400 pixels . De " y " component moet blijven op nul . Je hebt nu twee cirkels aan de andere kant van de pagina .
4

Klik op ' Object ' aan de bovenkant van het scherm en kies " Blend " uit het drop down menu . Selecteer " Blend Opties" in het daaropvolgende drop down menu . Selecteer " gespecificeerde stappen " voor de overvloeimodus en zet " 12 " in het vak . Dit nummer kunt u , afhankelijk van hoe druk u wilt dat uw patroon te passen . Selecteer " OK " om de mix te voltooien .
5

Selecteer beide puntjes op de pagina en druk vervolgens op de Control, Option en B knoppen op uw toetsenbord op hetzelfde moment aan het mengsel toe te passen . Nu is je puntjes zijn volledig opgesteld langs de voorzijde van de pagina .
6

Kies " Object " en vervolgens " Openen " uit het drop down menu . Controleer de " Fill ", " object ", en " Stroke " toetsen en selecteer " OK " om een pad rond de objecten in de eerste rij te maken.
7

Dupliceer de eerste rij van de puntjes door te drukken " Ctrl + C " om de rij te kopiëren en vervolgens " Ctrl + V " om te plakken . Pas de " x " en " y" waarden in de " palet Transform " de stippen symmetrisch onderaan . De " x " waarde moet 200 pixels en de " y" waarde moet -400 pixels .
8

Meng de bovenste en onderste rijen van stippen door het indrukken van de Control, Option en B knoppen op uw toetsenbord tegelijkertijd . Je hele document moet worden gevuld met het patroon nu . Vouw het patroon door de toegang tot het menu " Object " , en te kiezen voor " Openen . " Houd dezelfde instellingen als eerder en selecteer " OK " om het toe te passen .
9

Maak een nieuw plein overal op uw document en gebruik de " Palet Transform " om het formaat te wijzigen naar 400 pixels bij 400 pixels . Vervolgens opent u het " Align Palette " , zodat u kunt de plaatsing van het vak aan te passen . Stel de aanpassing aan "align om tekengebied " door op het pictogram tekengebied in de rechterbenedenhoek van het palet . Nog steeds in de " Lijn Palette " selecteer het tweede en vijfde iconen onder de " Objecten uitlijnen " posten .
10

Verwijder het overtollige patroon zichtbaar aan beide kanten van de doos door het openen van de " Pathfinder Palette " en dan is het selecteren van alle vormen . Druk op de knop 'Bijsnijden' om het overtollige te verwijderen op alle zijden van het plein . Illustrator zal de overschrijding en het plein automatisch te verwijderen. Het patroon is nu klaar voor gebruik in een van de Adobe Design programma .

Previous: Next:
  Adobe Illustrator
·Hoe kan ik een Illustrator Sym…
·Hoe maak je een Wood Grain Han…
·Hoe maak je een vorm in een li…
·Hoe de Woordspatiëring in Ado…
·Hoe kan ik een Pen Point in Il…
·Hoe te rasteren & Contouren ma…
·Tips & Tricks voor Adobe Illus…
·Wat is Illustrator Portable ? 
·Hoe maak je een Reverse Afbeel…
  Related Articles
Hoe te doen de Seamless Mode in VirtualB…
Hoe uw eigen rasterpatroon Freeware Zorg…
Hoe je kunst Plakken in Letters in Illus…
Problemen bij het gebruik Illustrator in…
Hoe maak je een Tiled PDF Garment Patroo…
Hoe maak je een Tiled PDF Patroon Creëe…
Hoe maak je een PDF converteren naar Vec…
Hoe een PDF- patroon maken 
Hoe Vul in een vorm met een patroon in P…
  Software Articles
·Hoe je je eigen Award certificaten Zorg 
·Hoe maak je Voeg een Link in Acrobat 9 
·Hoe kan ik een song invoegen in een Powe…
·Voice Recognition Software voor Windows 
·Hoe om WMV- bestanden importeren naar Dr…
·Hoe te Vocals verwijderen Van Muziek Met…
·Tutorial voor Microstation XM 
·Hoe maak je een witte achtergrond transp…
·Hoe maak je een Backdoor Trojan virus ve…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com