Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Remote Desktop Management >> Content
Waarom heb ik connectiviteit verliezen op een Remote Desktop ?
Remote Desktop is een software programma voor Windows die u toelaat om op afstand verbinding te maken met computers met Hulp op afstand , Windows Server , Terminal Services en Remote Desktop Services . Terwijl verbonden met een remote desktop -server , kunt u vinden u regelmatig verbinding te verliezen. Het bepalen van de oorzaak van de scheiding is een belangrijke eerste stap bij het oplossen van dit probleem. Netwerk Fouten

Als u of de server een netwerkfout tegenkomt , zijn toestand niet zal worden gehandhaafd en de klant zal een time-out . Dit gebeurt omdat een constante stroom van communicatie is nodig om een TCP verbinding te handhaven . Zodra deze mededeling is doorgesneden , is er een gebrek aan informatie stroomt tussen de client en de server en een disconnect zal optreden zijn.
Server Crash

Als de remote desktop - compatibele computer wordt losgekoppeld , kan het systeem opnieuw hebt opgestart of gecrasht . Hoewel de meeste servers -update schema's die automatisch gebeuren , het controleren van uw systeem voor zijn huidige ' uptime ' hebben gepland zal het moment van de laatste herstart te identificeren . Het aantal dagen , uren en minuten sinds de laatste herstart wordt gevonden door het openen van een nieuwe Windows- opdrachtprompt en typt " netto statistieken server . " De " Statistieken sinds .. " veld geeft de hoeveelheid tijd .
Idle Timeout Settings

De " Remote Desktop Session Host Configuration " hulpprogramma wordt geïnstalleerd met Remote Desktop systemen en stelt gebruikers in staat om aangeven hoe u Extern bureaublad -instellingen, waaronder de idle timeout periode dat een inactieve gebruiker zal automatisch worden verbroken configureren . Het is beschikbaar via het menu " Systeembeheer " . Vanaf hier met de rechtermuisknop op " Connections ", en vervolgens " Eigenschappen " en stel een nieuwe timeout waarde in minuten in het veld " Override user settings" .
Administratieve Afmelden

Administrators op een systeem waarop Terminal Services ziet u aan te melden met de " Terminal Services Manager " applicatie , verkrijgbaar bij de sectie ' Systeembeheer ' van het Start -menu van Windows Server . Als een beheerder rechts - klikken op uw naam , en klikt vervolgens ' Log uit , " uw sessie zal onmiddellijk verlopen en uw account uitgelogd .

Previous: Next:
  Remote Desktop Management
·Wat is Netmeeting Extern burea…
·Hoe maak je een gebruiker inst…
·Hoe je teksten groter op een R…
·Hoe je bestanden met behulp va…
·Hoe met als Remote Desktop her…
·Verbinding maken met Windows 7…
·Hoe maak je een Audio Output D…
·Hoe link naar Remote Desktop 
·Hoe het opzetten van een Remot…
  Related Articles
Hoe om te doen Table Berekeningen in Wor…
How Do I 
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe maak je Etiketten adres met Word Per…
Hoe maak je een Trademark Superscript 
Hoe kan ik kopiëren en plakken ? 
Hoe kan ik printen Memo's met Microsoft …
Hoe krijg ik de Werkbalk Back in Word Pe…
Hoe om te doen Eerste Lijn Opknoping in …
  Software Articles
·Photoshop Spotlight Tutorial 
·Hoe herken ik de Totale lengte van een v…
·Hoe maak je een werkbalk voor een Micros…
·NOD32 Problemen 
·Hoe een september 
·Hoe maak je een Synoniem in T - SQL Creë…
·Hoe de werkbalk verplaatsen in Boardmake…
·Hoe te converteren MKV naar MPEG 
·Wat is de functie van een tekstverwerker…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com